Američki gradić zabranio nošenje pantalona na pola zadnjice Američki gradić zabranio nošenje pantalona na pola zadnjice
Već duže vrijeme izuzetno je popularno nošenje pantalona spuštenih do pola zadnjice. Ipak, jedan mali američki grad odlučio je da se odupre tom trendu.Uprkos... Američki gradić zabranio nošenje pantalona na pola zadnjice

Već duže vrijeme izuzetno je popularno nošenje pantalona spuštenih do pola zadnjice. Ipak, jedan mali američki grad odlučio je da se odupre tom trendu.Uprkos argumentu da je zabrana takvog nošenja pantalona protivustavna, stanovnici Terebona u Luizijani izglasali su zakon.

Oni koji se ogluše o novo pravilo, biće kažnjeni sa 35 eura prilikom prvog prestupa, 80 prilikom drugom, a sljeduje im i 16 sati društveno korisnog rada ako se greška ponovi i treći put.

Zvaničnici kažu da su zabranu uveli “zbog opšteg dobra građana”.

Trend nošenja pantalona spuštenih na pola zadnjice nastao je u američkim zatvorima, gdje nije bilo dozvoljeno nošenje kaiša. Hip hop umjetnici taj izgled su kopirali devedesetih godina prošlog vijeka, a protiv takvog izgleda protestovao je čak i predsjednik Barak Obama riječima: “Braćo, navucite pantalone”.

Amerikanci nas često iznenade! Ovoga puta veoma pozitivno 🙂

Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0