Ako se ovako ljubi, onda Vas sigurno voli <3 Ako se ovako ljubi, onda Vas sigurno voli <3
Način na koji vas ljubi govori mnogo više od toga šta kaže prije ili poslije poljupca, a ako je njegovo društvo prema vama prijateljski... Ako se ovako ljubi, onda Vas sigurno voli <3

Način na koji vas ljubi govori mnogo više od toga šta kaže prije ili poslije poljupca, a ako je njegovo društvo prema vama prijateljski nastrojeno i tretiraju vas kao jednu iz ekipe, sasvim je jasno da ste važni.

U filmovima nas uče da je najpametnije samo reći nekome da ga volite, pa postoji veliki broj žena koje neće vjerovati da su voljene dok ne čuju te dvije male riječi.

Neki muškarci to jednostavno ne žele da izgovore, jer im stvara preveliki pritisak, ali to ne znači da su bezosjećajni. Oni i te kako pokazuju ljubav, a ovo su samo neki od načina.

Dugački, strastveni poljupci

Način na koji vas ljubi govori mnogo više od toga šta kaže prije ili poslije poljupca. Ako vas ljubi strastveno, ne trebaju vam riječi da biste znali kako se osjeća.

Njegovi prijatelji

Oni mogu da glume da ste im dragi zbog njega, ali to ćete odmah primijetiti. Ako je njegovo društvo prema vama prijateljski raspoloženo i tretiraju vas kao jednu iz ekipe, sasvim je jasno da ste važni.

Ponašanje nakon poljupca

Ako se odmah povuče, znači da nešto nije u redu, međutim ako se vaš partner nakon poljupca smiješi i gleda vas u oči, znači da mu je stvarno stalo. Neki muškarci će poljupce da shvate kao uvertiru u seks, a ako cijela priča ne završi seksom, biće očigledno razočarani. Partner koji je srećan samo jer vas je poljubio, pokazuje da vas voli.

Sluša vas

I to ne samo kada pričate o stvarima koje su njemu zanimljive, nego uvijek. Muškarac koji se trudi da sluša kako vam je prošao dan, onaj koji pamti sitnice koje ste spomenuli onako usput – to je tip koji vam pokazuje ljubav.

Izvor: ZENSKIMAGAZIN.RS

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0