AKCIJA “ULJEPŠAJMO NAŠ GRAD” – U TOKU UREĐENJE DJEČIJEG IGRALIŠTA AKCIJA “ULJEPŠAJMO NAŠ GRAD” – U TOKU UREĐENJE DJEČIJEG IGRALIŠTA
Preduzeće “Park” i ove godine učestvuje u akciji “Uljepšajmo naš grad”, koju provode Antena Radio, u saradnji s UniCredit Bank. -Zadatak preduzeća “Park” je... AKCIJA “ULJEPŠAJMO NAŠ GRAD” – U TOKU UREĐENJE DJEČIJEG IGRALIŠTA

Preduzeće “Park” i ove godine učestvuje u akciji “Uljepšajmo naš grad”, koju provode Antena Radio, u saradnji s UniCredit Bank.

-Zadatak preduzeća “Park” je uljepšati i urediti dječije igralište, a izabrana lokacija ovaj put je dječije igralište u ulici Branilaca Sarajeva, tačnije preko puta BKC-a – kazala je Feni stručna saradnica za informiranje KJKP “Park” Aldijana Hamza.

Radnici “Parka” još od ponedjeljka su na terenu i do jučer su vršeni pripremni radovi na uređenju i obradi zemljišta i zelenih površina, kao i podloga na dijelu na kojem su montirane dječije sprave.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0