AKCIJA “ULJEPŠAJMO NAŠ GRAD” – U TOKU UREĐENJE DJEČIJEG IGRALIŠTA AKCIJA “ULJEPŠAJMO NAŠ GRAD” – U TOKU UREĐENJE DJEČIJEG IGRALIŠTA
Preduzeće “Park” i ove godine učestvuje u akciji “Uljepšajmo naš grad”, koju provode Antena Radio, u saradnji s UniCredit Bank. -Zadatak preduzeća “Park” je... AKCIJA “ULJEPŠAJMO NAŠ GRAD” – U TOKU UREĐENJE DJEČIJEG IGRALIŠTA

Preduzeće “Park” i ove godine učestvuje u akciji “Uljepšajmo naš grad”, koju provode Antena Radio, u saradnji s UniCredit Bank.

-Zadatak preduzeća “Park” je uljepšati i urediti dječije igralište, a izabrana lokacija ovaj put je dječije igralište u ulici Branilaca Sarajeva, tačnije preko puta BKC-a – kazala je Feni stručna saradnica za informiranje KJKP “Park” Aldijana Hamza.

Radnici “Parka” još od ponedjeljka su na terenu i do jučer su vršeni pripremni radovi na uređenju i obradi zemljišta i zelenih površina, kao i podloga na dijelu na kojem su montirane dječije sprave.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *