8 osobina koje posjeduje dobar muškarac 8 osobina koje posjeduje dobar muškarac
Da li ste se ikad zapitali koje karakteristike čine dobrog čovjeka? Ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom sigurno imate definisani set određenih... 8 osobina koje posjeduje dobar muškarac

Da li ste se ikad zapitali koje karakteristike čine dobrog čovjeka? Ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom sigurno imate definisani set određenih osobina koje bi vaš idealan muškarac trebalo da posjeduje, a koje su u skladu s vašim ličnim principima i životnim vrijednostima.

Ipak, postoje određene, uobičajene karakteristike koje čine dobrog muškarca. Imajte ih na umu ako ste u potrazi za svojom polovinom. Dobro otvorite oči i poslušajte šta vam govori intuicija ako želite da pronađete onog pravog, prenosi Ljepota i zdravlje.

Iako ne možemo da biramo u koga ćemo se zaljubiti, navedene osobine obogaćuju njegov karakter i čine ga muškarcem koji će se o vama brinuti onako kako zaslužujete.

1. Odanost 
Ženama bi odanost trebalo da bude na samom vrhu liste osobina koje priželjkujemo kad je riječ o našim partnerima. Nijedna žena ne želi čovjeka koji joj neće biti vjeran, zar ne? Činjenica je da bi veći broj pripadnica ljepšeg spola radije da muškarac raskine s njima nego da ih vara iza leđa. Muškarac kojeg krasi odanost uvijek će biti na vašoj strani, čak i kada vam je najteže.

2. Iskrenost 

Odmah uz odanost, ide i iskrenost. Uglavnom, ako vaš dragi posjeduje jednu od pomenutih osobina, onda će vjerovatno posjedovati i drugu. Naime, odanost bez iskrenosti ne ide, i obrnuto. Dakle, iskrenost je važna. Bitno je da muškarac bude iskren prema vama, ali i prema drugim ljudima. Ako laže svojim prijateljima, porodici ili šefu, onda ne možete da budete sigurni da i vama ne čini isto.

3. Finansijska stabilnost 

Ne kažemo da dobar muškarac mora da zarađuje mnogo novca, ali finansijska stabilnost je bitna za normalan život. Ruku na srce, bez novca se danas, nažalost, ne može. Stoga je važno da vidite da se vaš izabranik barem trudi, ako je trenutno u nepovoljnoj finansijskoj situaciji. To vam dokazuje da mu je stalo i da ima određenih ambicija kad je riječ o finansijama. Osim toga, važno je i kako se muškarac odnosi prema svom novcu pa obratite pažnju i na takve stvari.

4. Smisao za humor 
Svaka žena želi da pronađe muškarca koji će je nasmijati i koji će znati da je razveseli kad je tužna. Ova osobina je zaista bitna, jer imati muškarca koji će znati da vam stavi osmijeh na lice kada vam je teško zaista je neprocjenjivo.

5. Opušten stav   
Osim smisla za humor, idealan muškarac trebalo bi da ima i opušten i pozitivan stav prema životu. Bitno je da kraj sebe imate nekoga s kim ćete moći normalno i opušteno da razgovarate o svemu. S jednostavnim muškarcima je mnogo lakše i ljepše živjeti, a uostalom žene su već same po sebi dovoljno komplikovane pa im nije potreban i komplikovan muškarac.

6. Poštovanje 

Poštovanje je važna osobina koja čini dobrog čovjeka. Muškarac bi trebalo da posjeduje dobre manire i da se prema vama, ali i drugima odnosi s poštovanjem. Nijedna žena ne želi da bude s nepristojnim muškarcem koji se prema njoj i drugima odnosi grubo i neuljudno.

7. Porodične vrijednosti 
Muškarac bi, bez obzira na svoje želje, trebalo da ima usađene porodične vrijednosti. Važno je da shvata koliko su važne uloga roditelja i porodičnih veza, čak i ako ne dolazi iz dobre porodice. Stoga dobra obratite pažnju da li vaš izabranik poštuje porodicu i shvata li uopšte šta institucija porodice predstavlja. Možda nije imao sreće da dolazi iz savršene porodice, ali važno je da shvata sve prednosti i nedostatke koje porodica sa sobom donosi, uključujući i odgovornost.

8. Ambicije 
Posjedovanje određenih životnih ciljeva i ambicija karakteristika je svakog dobrog čovjeka. Ciljevi nas čine ljudima kakvi jesmo, a to nas i motiviše da radimo na sebi. Ne kažemo da vaš izabranik mora biti opsjednut karijerom, ali važno je da se trudi i da ima određene ciljeve prema kojima stremi. To ujedno znači i da će se uvijek truditi i da vama bude što bolje i ljepše.

(Vijesti.ba)

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0