7 načina da pokažete ljubav bez riječi 7 načina da pokažete ljubav bez riječi
Mnogo je načina na koje možete da iskažete svoje emocije, a da pritom ne izgovorite ni jednu reč Ovih dana je svima teško, kako... 7 načina da pokažete ljubav bez riječi

Mnogo je načina na koje možete da iskažete svoje emocije, a da pritom ne izgovorite ni jednu reč

Ovih dana je svima teško, kako onima koji su u ovom haosu izgubili apsolutno sve, tako i onima koji putem medija prate šta se sve dešava njihovoj otadžbini, a nisu u stanju da promjene stvari.

Pokažite svoju ljubav svima, a ponajviše svojim najbližima i olakšajte im ove teške i sumorne dane. A s obzirom da su dijela često jača od riječi, evo i nekoliko načina na koje možete da pokažete svoje emocije, a da pritom ne izgovorite ništa.

Izdvojte vrijeme za najbliže 

Bez obzira koliko ste zauzeti, uvijek treba naći vremena za osobe koje volite. Možda imate mnogo važnih zadataka, poslovnih izazova i vaš partner, roditelji i prijatelji sigurno se trude da vas makimalno razumiju. Međutim, ne oslanjajte se samo na njihovo razumjevanje, već ih pozovite i pitajte kako su, kako im je protekao dan. Napravite pauzu pa popite kafu ili organizujte ručak.

Saslušajte ih 

Jedan od najjednostavnijih načina da pokažete svoju ljubav je da saslušate vama drage osobe. Slušajte svaku riječ, čak iako vam tema nije zanimljivija, jer su se i oni možda našli u takvoj situaciji kada ste vi govorili nešto što im nije previse blisko. Pitajte ih za neke prošle događaje ili situacije kako su ih riješili. Pokažite interesovanje i za probleme koje ih muče ili su prošli.

Poljupci i zagrljaji 

Kada je u pitanju pokazivanje ljubavi prema nekome, topli zagrlaj i poljubac su najbolji način. Bez obzira da li ste nekome uputili poljubac za dobro jutro ili laku noć dajete na znanje dragoj osobi da vam je stalo do nje. Ne samo da će toj osobi prijati ovaj ritual već će i vama biti puno srce, a osmijeh na licu je neizbježan.

Olakšajte im život 

Pritom se ne misli samo što ćete im finansijski pomoći, već uradite za njih sitnice na koje možda nisu očekivali. Kupite im neophodne namirnice, očistite dom, iznenadite ih neočekivanim poklonom. Možda djeluju kao sitnice, ali zapamtite da sitnice život znače.

Pošaljite paket 

Mali paketić napravljen sa ljubavlju obradovaće svaku vama dragu osobu naročito onu koja nije tako blizu vas. Skupite sitnice ili neke potrepštine i uputite na željenu adresu, osmijeh i iznenađenje neće izostati jer je to znak na neprestano mislite i brinete za osobu. Uz duhovitu poruku punu ljubavi ovaj poklon biće pravi pogodak.

Kuvajte za njih 

Većina ljudi trudi se da pokaže svoje najbolje kuvarske vještine na događajima kao što su: Božić, Uskrs, slave, doček Nove godine. Kako bi bilo da osim ovim praznicima, pripremite romantične večere za partnere ili bogati nedeljni ručak za porodicu ili roditelje. Spremite njihova omiljena jela, zanimljivu dekoraciju stola i pozovite ih da zajedno uživate i zajedničkim trenucima, ukusnoj hrani i dobroj atmosferi.

Podržite ih 

Svi griješimo, ljudska smo bića! Baš iz ovog razloga je važno da osobama koje volimo podržimo kakve god pehove napravili. Bez obzira ako ste najbolju prijateljicu upozorili da nije krenula dobrim putem, nemojte joj u najtežim trenucima reći ” Rekla sam vam”. Budite rame za plakanje i podrška u riječima da svi greše i da je najvažnije izvući pouku iz kritične situacije.

Izvor: Cafe.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0