7 Muških Gestova Koji Govore Više Od ”Volim te”! 7 Muških Gestova Koji Govore Više Od ”Volim te”!
Dve slatke reči imaju vrlo duboko značenje, ali ponekad ih je teško izgovoriti. A da dela mogu biti još i snažnija, otkrivaju sledeći gestovi…... 7 Muških Gestova Koji Govore Više Od ”Volim te”!

Dve slatke reči imaju vrlo duboko značenje, ali ponekad ih je teško izgovoriti. A da dela mogu biti još i snažnija, otkrivaju sledeći gestovi…

Dugi, strastveni poljupci

Poljubac zatvorenih očiju tokom kojeg vam usne ostaju dugo spojene, a dah dubok i strastven vrlo je emotivan trenutak kako za vas tako i za njega. Ako ga doživite znajte da mu puno značite.

Osmeh nakon poljupca

Poljubac je prepun snažnih emocija, ali ono što se dogodi nakon njega još je emotivnije. Ako primetite da vas odmah nakon poljupca posmatra i lagano se smeška, znajte da pored sebe imate zaljubljenog muškarca.

Sluša vas i posmatra dok pričate

Pratite njegov pogled i on će vam otkriti štošta o njegovim osećanjima. Ako primetite da vas posmatra, da mu je pogled na vašim usnama, pa na očima i izgleda kao da pažljivo prati svaku vašu reč, to može značiti da je zaista zaljubljen.

Voli da ide sa vama u šoping

Muškarci nisu ludi za šopingom, kao ni za razgledanjem izloga ili sajmova. Ako i vaš partner to ne voli, ali svejedno je spreman s vama provesti jedno takvo poslepodne i pritom se dobro zabavlja sigurno se radi o snažnim osećanjima koje gaji prema vama.

Prati vas pogledom iz daljine

Kada ste na javnom mestu poput kafića ili noćnog kluba i udaljite se od svog partnera, ali kada pogledate u njegovom smeru primetite kako vas traži pogledom, budite uvereni da prema vama gaji snažna osećanja.

Stalno je doteran kada je u vašem društvu

Kada se dogovorite za večernji izlazak, šetnju gradom ili šoping uvek je doteran, namirisan i izgleda besprekorno. Verujte da to čini samo zbog vas, a sve kako bi vas zadivio.

Spontano vas dodiruje u javnosti

Kada ste zajedno u restoranu ili kafiću stavi vam ruku na leđa kada hodate, ili vam dodirne nogu dok sedi pored vas ili samo stavi ruku na vašu – to su znakovi dubokih i snažnih osećanja.

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0