7. April – Studentski bazar UNSA 2013 7. April – Studentski bazar UNSA 2013
Sajam i izložba namijenjena kreativnim studentima da izlože svoje rukotvorine, ili ponude svoje usluge kolegama i na taj način zarade sebi džeparac, a ujedno... 7. April – Studentski bazar UNSA 2013

Sajam i izložba namijenjena kreativnim studentima da izlože svoje rukotvorine, ili ponude svoje usluge kolegama i na taj način zarade sebi džeparac, a ujedno provedu vrijeme družeći se sa kolegama

Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu pokreće novi projekt pod nazivom Studentski bazar UNSA 2013, koji će imati za zadatak da svim kreativnim i talentovanim studentima omogući mjesto i vrijeme za druženje i prezentaciju tih talenata.

Prvi Studentski bazar UNSA će biti organizovan 07. marta sa početkom u 13 sati u art kinu Kriterion i to će biti idealna prilika da svojim prijateljicama, majkama, djevojkama itd. kupite mali znak pažnje za predstojeći Dan žena. Nakon toga Bazar će biti organizovan svake druge subote, počevši od 23. marta, a završni Bazar će se održati 15. juna. U sklopu svakog Bazara će biti organizovane različite radionice, a prvi ćemo otvoriti radionicom hip hop plesa. U narednim izdanjima Bazara očekujte radionice pjevanja, sviranja, fotografije i make up radionice.

Više informacija o bazaru možete pronaći na Facebook stranici Bazara facebook.com/StudentskiBazarUnsa2013, gdje možete pronaći obrasce za prijave za radionicu (90 minuta, 5 KM) i učešće na sajmu.

Više informacija na spus.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *