50 načina da zaprosite ženu Vaših snova 50 načina da zaprosite ženu Vaših snova
Trebate jedinstven i simpatičan način da zaprosite ženu Vaših snova. Donosimo Vam pedeset zanimljivih načina kako da to uradite. Tradicionalno, muškarac prosi svoju djevojku... 50 načina da zaprosite ženu Vaših snova

Trebate jedinstven i simpatičan način da zaprosite ženu Vaših snova. Donosimo Vam pedeset zanimljivih načina kako da to uradite.

Tradicionalno, muškarac prosi svoju djevojku nudeći joj zaručnički prsten. Ukoliko ona prosi njega, također može u zalog svoje ljubavi dati neki komad nakita (narukvicu, sat). Ono što nikada ne smijete zaboraviti u vezi prosidbe jest da će ona (ili on) prepričavati svoju priču prijateljima, poznanicima, pa čak i djeci i unucima. A nitko ne voli kada je priča bez zapleta, bez sadržaja. Ne želite valjda da se o vašoj prosidbi priča u jednoj rečenici poput “Svi su nas već gnjavili kad ćemo se oženiti pa me nakon nekog vremena pitao, onako, usput”. Dokažite svoju ljubav time što ćete smisliti nešto što ne mora biti skupo, niti će zahtijevati previše akcije… traži se samo malo ljubavi i dobre volje!

1. Napunite kadu za vas dvoje okruženu mirisnim svijećama, a put do kade posipaj ružinim laticama. Prsten čvrsto zavezati za gumenu patkicu ili neku drugu plutajuću figuricu i pusti neka pluta po vodi u njenom smjeru. Pažnja! Paziti da je odvod dobro začepljen da ne bi ostali bez prstena.

2. Napravite put od svijeća-lučica od ulaza u stan do posipanih ružinih latica u obliku srca, a u sredinu srca stavite kutijicu sa prstenom. Najbolje ide uz prigušena svjetla.

3. Dok joj masirate stopala, nataknite prsten na njen mali nožni prst.

4. Pošaljite svoju dragu na lov na blago. Ostavite puno malih poruka sa tragovima po kući, tako da će svaka poruka voditi do sljedeće, sve dok ne pronađe skriveni prsten.

5. Ponekad nije bitno kako se prosi, nego gdje. Zaprosite ju na mjestu gdje ste se prvi put poljubili, gdje ste se upoznali… svaki par ima svoje neko posebno mjesto. Vaša draga će se uvijek sjećati kako ste se sjetili vašeg posebnog mjesta.

6. Zavežite crvenu satensku traku od ulazne kvake do najdaljeg mjesta u stanu (satenska traka može se kupiti u trgovinama tekstilom, hobby shopovima, knjižarama…). Na traku zavežite kartice na koje ste napisali sjećanja ili neke lijepe misli u vezi vaše veze koje će ona čitati kako bude slijedila traku. Na kraju trake čekate ju vi, njena srodna duša, sa prstenom u ruci.

7. Ne morate kupiti prsten. Kupite narukvicu, sat ili slično i ugravirajte na poleđinu “Udaj se za mene!”

8. Uz pomoć prijatelja, snimite prošnju video kamerom. Organizirajte večernje gledanje filmova za vas dvoje i umjesto filma iz videoteke ubacite svoj dvd.

9. Uzmite njen digitalni fotoaparat i povedite prijatelja. Napišite kartone sa riječima (svakom posebno) UDAJ, SE, ZA, i MENE. Slikajte se sa svakim kartonom posebno. Kasnije joj recite da ste posudili njezin fotoaparat i zamolite da vam prenese slike na računalo.

10. Moderna prosidba za ljubitelje sms poruka: sms porukama u obliku zagonetnih uputa dovedite ju do mjesta gdje ju, naravno, čekate s prstenom.

11. Za prave internet surfere: napravite web stranicu sa svojom prosidbom! Besplatna web stranica se može napraviti na svakom koraku (npr. Yahoo-geocities ima čak i jednostavan alat) i onda joj samo na papiriću dajte (ili pošaljite u e-mailu) adresu stranice kao “nešto jako bitno što ste našli za nju na internetu, a moglo bi ju zanimati”.

12. Za generalno iznenađenje, nabavite veliku kartonsku kutiju od velikog televizora ili frižidera. Izrežite dno, cijelu kutiju omotajte ukrasnim papirom, stavi veliku mašnu i poruku “Što je u kutiji dobivaš na cijeli život”. Donesite kutiju k njoj na posao ili kod kuće i “upakirajte se” prije nego što dođe.

13. Organizirajte putovanje iznenađenja. Spakirajte svoje i njene torbe za vikend, stavite joj povez na oči i odvezite vas na neko romantično mjesto sa hotelom. Dogovorite da vas pri dolasku u hotel čeka otvaranje šampanjca, najbolji trenutak za još jedno iznenađenje: prosidbu!

14. Da li ona čvrsto spava? U toku noći nataknite joj zaručnički prsten na prst, a ujutro ju probudite romantičnim doručkom sa jagodama sa šlagom. To će se činiti kao još jedna romantična gesta dok ne otkrije pravo iznenađenje, prsten na svojoj ruci!

15. Ako živite ili ste na odmoru na moru, odvedite ju na šetnju po plaži. Ondje ćete zajedno naći (na mjestu gdje ste sat vremena ranije zakopali pod izlikom da idete do kioska po novine) bocu s porukom “Udaj se za mene”.

16. Na plaži sagradite što ljepšu kulu od pijeska (na sigurnoj udaljenosti od mora). Na vrh ili drugo mjesto na kuli stavite kutijicu sa prstenom i pozovite svoju dragu da se dođe diviti vašem graditeljskom umijeću.

17. Dok vaša draga drijema na plaži, nekoliko metara od nje napišite prosidbu u pijesku ili sastavite riječi od školjki i grančica.

18. Unajmite avion koji će nositi traku sa porukom “Udaj se za mene…. (njeno ime)…(vaše ime)”

19. Povedite ju na romantični privatni panoramski večernji let avionom (ostvarivo preko putničkih agencija), u toku leta ju zaprosite, a nakon leta obavezno neka vas čeka pripremljen šampanjac da to proslavite.

20. Raspitajte se za vožnju balonom koja se sve češće može ugovoriti u cijeloj Hrvatskoj. Zaprosite ju dok ste u zraku (pazite da vam ne ispadne prsten).

21. U filmskom stilu, pred najavljeni večernji izlazak unajmite limuzinu, a vozač neka ju dočeka sa tekstom prosidbe na bijelom kartonu. Glavno iznenađenje je unutar limuzine, vi i vjenčani prsten.

22. Nikako ne zaboravite na klasičnu varijantu koja ide uz svaku prigodu: buket cvijeća i kutijica s prstenom upletena u aranžman na središnje mjesto.

23. Po zimi, napravite u dvorištu velikog snjegovića, potrudite se oko detalja (šal oko vrata, mrkva za nos) a u snješkovom trbuhu izdubite rupu. Trenutak prije nego joj pokažete svoje remekdjelo, u udubinu stavite kutijicu sa prstenom.

24. U knjižari kupite malu knjigu[p2p type=”post_tag” value=”ljubav”] ljubavne poezije[/p2p]. Na prve stranice napišite romantičnu posvetu, a ispod ljepljivom trakom pričvrstite zaručnički prsten.

25. Ukoliko nigdje nemate privatnosti, unajmite sobu u lijepom hotelu u vašem gradu. U sobi pripremite šampanjac, ruže i ružine latice, svijeće i delicije od čokolade. Savršeni ambijent za prosidbu!

26. Za jednostavno iznenađenje, zamijenite joj prsten koji skida prije spavanja sa zaručničkim prstenom i kojeg će vidjeti tek kada se ujutro probudi i stavi prsten na ruku. Naravno, pod uvjetom da svaki dan nosi taj nakit.

27. Napunite cijelu sobu balonima, a u jedan balon stavite prsten. Ako ne možete sami, postoje dućani koji su specijalizirani za takve stvari i bez problema će vam umetnuti bilo kakav poklončić u balon. Njoj kažete da mora ispucati sve balone kako bi našla onaj najvredniji. Prsten može ostati u kutijici ili na njega možete zavezati svilenu mašnicu, tako da se ne zagubi prilikom bušenja balona. Ako ti je do još veće zabave, u par prvih balona smjestite lažne darove, npr. privjesak za ključeve, malog medvjedića i slične igračke za “zbunjivanje protivnika”.

28. Na subotnjem karaoke izlasku otpjevajte joj vašu pjesmu i na kraju pjesme pitajte “Hoćeš li se udati za mene?”

29. U dogovoru sa prijateljima pripremite piknik iznenađenja na obali jezera, rijeke ili na nekom šetalištu. Prijatelji neka sve pripreme po uputama: obavezno neka serviraju jagode i ostale delicije, aranžiraju nešto cvijeća i čekaju dok im telefonom ne javite da ste u blizini. Ona definitivno neće očekivati da je to pripremljeno za nju, a vrhunac prosidbe slijedi nakon prvotnog opuštanja.

30. Za vrijeme zajedničkog izlaska na omiljeno mjesto dogovorite se sa dj-om ili bandom koji svira da objave prosidbu preko razglasa i zasviraju vašu pjesmu.

31. Napišite 10 razloga zašto se želite oženiti svojom dragom. Dajte joj to kao ljubavno pismo, pročitajte na glas ili pošaljite u 10 odvojenih poruka tokom dana. Posljednji napisani razlog donesite joj osobno s prstenom.

32. Zakupite oglas u dnevnim novinama koje ona čita. To mora biti nešto vidljivo, npr. na četvrt stranice, a možete joj pomoći na taj način da joj javite da ima nešto jako, jako zanimljivo u tim novinama.

33. Zakupite veliki reklamni plakat pored ceste kojom se vozi na posao na kojem će pisati njeno ime i tvoja prosidba. Parkirajte se ispod ili ju čekajte na poslu sa prstenom u ruci.

34. Ukoliko ujutro sluša radio dok se sprema na posao ili dok se zajedno vozite, pokušaj zakupiti oglas na njenoj omiljenoj stanici gdje će spiker pročitati tvoju prosidbu. Većina modernih spikera će to učiniti i besplatno uz malo moljakanja.

35. Za Badnjak ukrasite božićno drvce samo lampicama i kao jedini ukras objesite kutijicu s prstenom.

36. Povedite ju na neki sajam gdje ima štand obaranja predmeta lopticama. Prethodno dogovorite da joj kao nagradu (makar utješnu) donesu medvjedića na kojeg je privezana kutijica s prstenom.

37. Ako vaša draga predaje u školi, ušuljajte se prije nastave i ispišite vašu prosidbu na ploči. Pričekajte ju u wc-u ili iza vrata kako bi povjerovala da nije riječ o dječjoj šali.

38. Kupite magnete za hladnjak u obliku slova. Ispišite prosidbu baš njima na vašem hladnjaku.

39. Napišite svoju prosidbu flourescentnim zvjezdicama na plafonu svoje spavaće sobe. Navečer kad legnete u krevet i ugasite svjetlo očekujte sve osim spavanja.

40. Oblijepite bocu ili tetrapak od mlijeka sa papirićima na kojima je ispisana prosidba. Kada krene u hladnjak po mlijeko za jutarnju kavu, vaša draga će misliti da još sanja.

41. Možda je za vas rješenje klasična prosidba uz doručak u krevetu. Pladanj sa novinama, buketićem cvijeća, šalicom kave, svježim kroasanom i naravno kutijicom sa prstenom.

42. Ako volite jesti plodove mora, napravite romantičnu večeru, a u posebnu školjku na sredini njenog tanjura smjestite prsten.

43. U restoranu zamolite da čokoladnim umakom po tanjuru ispišu “udaj se za mene” i takvog postave ispred nje.

44. Volite li darivati svoju dragu? U veliku košaru stavite njenu omiljenu čokoladu, prekrasno donje rublje, mekane papuče, cd sa ljubavnim pjesmama, a na samo dno kutijicu sa prstenom… Već sami pokloni su veliko iznenađenje za sebe, sve dok ne dođe do onog najbitnijeg…

45. Zamrznite prsten u kockici leda i onda joj ponudite napraviti hladnu osvježavajuću limunadu (ili koktel) – naravno zadnju ubacite tu kockicu leda – možete i pred njom!

46. Od njezinih omiljenih bombona napravi srce na stolu i stavi prsten u sredinu, ili sa puno bombona ispiši velikim slovima “udaj se za mene”, “budi moja do kraja života”, “budi moja mladenka” i slično.

47. Zamolite njenu kolegicu s posla da joj kaže kako ima vrlo važan sastanak sa važnim klijentom u restoranu. Kada stigne i ugleda tebe, biti će sretna što te vidi i uljepšati će joj dan, a prosidba će biti ono radi čega neće skidati osmijeh s lica duže vrijeme.

48. Klasično ali lijepo – organizirajte večeru, ili kod kuće, ili u restoranu i umjesto deserta na stol neka joj bude poslužena kutijica s prstenom.

49. Još jedna opcija za desert sa večerom kod kuće: u omiljenoj slastičarnici naručite mini tortu sa natpisom “hoćeš li se udati za mene?”

50. Napravite mini fotoalbum od vaših omiljenih slika, ne mora ih biti puno, oko dvadesetak, i obavezno napišite komentare ispod svake slike. Prvom prigodom zajedno prolistajte album i komentirajte svaku sliku i opis. Na zadnjoj stranici albuma neka bude vaša slika sa prstenom tj. rastvorenom kutijicom u ruci. Umjesto komentara može pisati: “Danas: hoćeš li se udati za mene?”

Tekst u cjelosti preuzet sa portala: vjencanjesnova.com

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0