Internet portal Dobrevijesti.info Internet portal Dobrevijesti.info
Još sredinom 2007. Godine nekoliko entuzijasta odlučilo je pisati http://goodpressnews.blog.hr. Željeli su time izdvojiti dobre vijesti iz mora loših i skupiti ih, prikazati na jednom... Internet portal Dobrevijesti.info

Još sredinom 2007. Godine nekoliko entuzijasta odlučilo je pisati http://goodpressnews.blog.hr. Željeli su time izdvojiti dobre vijesti iz mora loših i skupiti ih, prikazati na jednom mjestu.

Dobre vijesti su mala i vrijedna ekipa koja se trudi približiti Vam dobre, zanimljive i pozitivne vijesti. Trudimo se iz  medija profiltrirati i izdvojiti one specifične, zanimljive vijesti koje su pozitivne i dobre. Svakodnevno, oko nas se događa puno toga lošega, mi želimo čitati isključivo ono dobro.

Nema mjesta negativnim vijestima?  I negativne vijesti su važan dio svakog informiranog građanina i neophodne su za normalnu socijalnu evoluciju. Ali danas nas televizija i lokalni pa i svjetski mediji bombardiraju konstantnim i stalnim lošim i negativnom vijestima. Trebamo biti informirani, svakako…ali ne moramo čitati uvijek ono što nam je prezentirano.

 

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *