4 TOP saveta o smeštaju na Maldivima 4 TOP saveta o smeštaju na Maldivima
Maldivi su jedna od najpoželjnijih destinacija na svetu, sa mnogo vrhunskih hotela polako osvajaju tržište turizma i uvek razmišljaju o dizajnu novog luksuznog odmrališta.... 4 TOP saveta o smeštaju na Maldivima

Maldivi su jedna od najpoželjnijih destinacija na svetu, sa mnogo vrhunskih hotela polako osvajaju tržište turizma i uvek razmišljaju o dizajnu novog luksuznog odmrališta. Ovde možete naći najluksuznija odmarališta koja će udovoljiti i najzahtevnijim gostima. Bilo da tražite osunčani bungalov koji se stapa sa okolinom; futurističku vilu sa staklenim zidovima i podvodnim restoranima; glamurozno zabavno odmaralište u retro stilu ili drvenu vilu sa krovom koji se otvara i vodenim toboganom – budite uvereni da idilični Maldivi čekaju da ih pronađete. Ukoliko planirate Maldivi putovanje evo par saveta kako bi izabrali savršeno odmaralište.

# Budžet

Diskusija o budžetu nikad nije privlačna tema. Ali kada je u pitanju planiranje luksuznog Maldivi putovanja, morate imati bar približnu sumu koju želite da potrošite. Za one koji se upuštaju u najluksuznije vile Maldivi cene 2018 se kreću od 1000 do 10 000 dolara za noć. Zbog koncepta jedno ostrvo jedno odmaralište, nemate mogućnost da lutate kako bi našli jeftinije mesto za ručak. Vredi kontaktirati odmaralište i pogledati cene hrane i pića, tako da znate šta da očekujete tokom boravka. Odmarališta uglavnom u ponudi imaju pun pansion, polu pansion i all inclusive paket. Obavezno proverite šta je uključeno a šta ne u ovim paketima, kako bi ste utvrdili koja opcija najviše odgovara vašem stilu odmora. Ukoliko vam je potreban celodnevni spa ili želite da posetite neki od ronilačkih izleta saznajte cene ovih aktivnosti. Imajte na umu da su usluge i porezi obično dodatni troškovi. Prevoz do i sa odmrališta može biti dosta skup pa proverite da li to ulazi u cenu aranžmana.

# Udaljenost od Male

Maldivi su arhipelag od 1192 koralna ostrva grupisanih u 26 atola. U zavisnosti  od lokacije vašeg odmarališta u ovom prostranom regionu, trebaće vam prevoz od Male ostrva gliserom, hidroavionom ili letom i gliserom. Za goste sa ograničenim vremenom na Maldivima možda je bolji izbor odmarališta koji su bliže ostrvu Male. Imajte u vidu da odmaralište u blizini Malea možda neće pružiti osećaj koji tražite, jer možete videti druga ostrva u daljini i svetla Male ostrva noću. Ukoliko želite da iskusite idiličan život na ostrvu izaberite odmaralište koje se nalazi malo dalje od Malea. Prevoz hidroavionom je spektakularno iskustvo koje nikad nećete zaboraviti, uz zapanjujuću vazdušnu perspektivu arhipelaga.

# Grebeni ostrva

Čiste vode Maldiva su dom morskom životu sa šarenim koralnim grebenima, koji čekaju da budu otkriveni. Prilikom izbora odmarališta uzmite u obzir i kvalitet koralnih grebena i ronjenja. Neka odmarališta su okružena koralnim grebenima pa su mogućnosti za ronjenje velike. Neka ostrva su okružena plavom lagunom. Pogled je veoma upečatljiv ali zahteva putovanje brodom kako bi ronili. Ukoliko želite sve izaberite odmaralište koje nudi i koralne grebene i obilnu lagunu.

# Objekti rezervata

Pogledajte smeštajne kapacitete i aktivnosti koje su na raspolaganju za vas odmor na Maldivima. Ako otkrivanje morskog života predstavlja prioritet broj jedan, saznajte da li na ostrvu ima ronilački centar sa svakodnevnim izletima. Ako želite opuštajući odmor pogledajte dnevne spa pakete i saznajte nešto o časovima joge na plaži. Ukoliko Maldivi putovanje 2018 provodite sa malom decom provarite da li ima dečijih klubova, usluga čuvanja dece i da li ima medicinska klinika u blizini. Postoje odmarališta sa golf terenima. Saznajte koje opcije nudi restoran u rezervatu. Veća odmarališta obično imaju nekoliko restorana i mogu ponuditi noćni tematski bife za mešanjem ukusa. Proverite meni restorana kako bi videli da li je meni restorana po vašem ukusu.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0