4 signala da je lud za vama 4 signala da je lud za vama
Još nije spreman direktno vam reći da ste ga potpuno očarali, ali njegovo ponašanje to samo govori! Znaćete da je u vašim rukama ako…... 4 signala da je lud za vama

Još nije spreman direktno vam reći da ste ga potpuno očarali, ali njegovo ponašanje to samo govori! Znaćete da je u vašim rukama ako…

Od velike  je pomoći

Momci žude za osjećajem da su nekome potrebni, a kada su zaljubljeni, izmisliće načine kako da budu korisni – okrečiće vam stan ili promijeniti ulje u vašem automobilu. Da, to je više praktično nego romantično, ali on se „pokazao”.

Uvijek i svuda je s vama

Ako dečko želi stalno biti pokraj vas, znači da mu je super svoje slobodno vrijeme trošiti samo na vas.

Stalno misli na vas

Ako vam mailom šalje linkove zanimljivih internetskih stranica ili je vidio nešto u dućanu što bi vam se svidjelo, to dokazuje da ste mu na pameti 24 sata na dan… i da postajete dio njegova unutrašnjeg svijeta.

Smišlja razne nadimke

Momci koriste sofisticiranu terminologiju (npr, zove vas slatkišu) jedino kada stvarno osjećaju da kod vas imaju zeleno svjetlo.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *