4 koraka ka iskušavanju moći zahvalnosti 4 koraka ka iskušavanju moći zahvalnosti
Zahvalnost je moćan način programiranja podsvjesti uspjehom i izobiljem. Tajna izobilja i prospariteta leži u iskrenoj zahvalnosti za sve u životu.   Prisjetite se :... 4 koraka ka iskušavanju moći zahvalnosti

Zahvalnost je moćan način programiranja podsvjesti uspjehom i izobiljem. Tajna izobilja i prospariteta leži u iskrenoj zahvalnosti za sve u životu.

 

Prisjetite se :

Kada ste vi dali poklon nekome i ta osoba se osjećala duboko zahvalna za vaš poklon, vas je takva milina obuzela da ste poželjeli da joj ponovo nešto poklonite… Možda samo da bi videli sjaj u očima te osobe i osjetili radost jer ste imali priliku da malo poboljšate nečiji život.

Univerzum funkciniše na isti način.

images

 

1.Izrazite zahvalnost za sve one stvari, ljude i okolnosti za koje se iskreno osjećate duboko zahvalni.

Sjetite se stvari, ljudi i okolnosti koje su vam pomogle u životu, one koje su obogatile vaš život na neki način osjetite duboku zahvalnost za te blagoslove.

unnamed (1)

 

2.Izrazite zahvalnost za ljude, stvari i okolnosti koje su vam bile korisne u životu, i koje ste uzeli za gotovo.

 

Sjetite se ljudi, stvari i  okolnosti koje su vam korisne i koje ste uzeli za gotovo možda zato što su one dio vašeg svakodnevnog života. Osjetite duboku zahvalnost za vazduh koji udišete, za krevet na kojem spavate, za odjeću koju nosite, za ljude koji su dio vašeg života. Osim toga osjetite duboku zahvalnost za životnu energiju koja omogućava da pokrećete tijelo, za sposobnost da mislite i da volite…

7466203

 

3.Osjtite duboku zahvalnost za one ljude, stvari i okolnosti koje su učinile vaš život izazovnim.

Kada se nađete u izazovnim situacijama, vi otkrijete unutar sebe sposobnosti koje niste znali da imate, ili vas situacija motiviše da razvijete nove sposobnosti koje niste ni sanjali da možete da razvijete. Kada se sjetite ljudi, stvari i situacija u životu koje vam se nisu dopale, razmislite na koji način su vam te situacije pomogle da postanete mudriji, snažniji i da razvijete razne sposobnosti koje ranije niste imali ili niste znali da imate na raspolaganju. Izrazite duboku zahvalnost za ono što ste postali, što ste naučili, za sposobnosti koje ste razvili zahvaljujući svim tim izazovima sa kojima ste se suočili.

howpeopleusemoney1

 

4.Izrazite duboku zahvalnost za sve one ljude, stvari i okolnosti koje bi željeli da budete, da ostvarite, da imate i iskusite u svom životu kao da su one već sada dio vašeg života.

Osjetite kako biste se osjećali da sada u ovom trenutku imate sve ono što želite, da su vam sada sve želje ostvarene i zahvalite se za njih – unaprijed kao da ih već imate. Praktikovanje zahvalnosti je najbrži način da materijalizujete to što želite u životu. Kada vi osjetite zahvalnost za nešto, vi to prihvatite kao da je već vaše, u svojim osjećanjima, u svom srcu.

Kada se ispunite osječajem zahvalnosti, vi počnete da ispuštate tu predivnu vibraciju koja privlači u vaš život bezbrojne blagoslove.U svemu uvijek budite zahvalni.

izvor:magazin za sretnu zenu

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0