3 najvažnija razloga zašto treba dugo vremena da se ostvare neke želje 3 najvažnija razloga zašto treba dugo vremena da se ostvare neke želje
1. Svijet nije spreman Rukopis za moju prvu knjigu ležao je u gornjoj ladici mog stola dvije godine prije nego što je došao do... 3 najvažnija razloga zašto treba dugo vremena da se ostvare neke želje

1. Svijet nije spreman

Rukopis za moju prvu knjigu ležao je u gornjoj ladici mog stola dvije godine prije nego što je došao do izdavača. Danas je izašla moja treća knjiga, a neke moje bilješke za nju su stare 14 godina!

Da su moje knjige završile na policama knjižara prije 10 godina, nitko ih ne bi pročitao. Na tržištu odvijanja ideja, jedna svijest slijedi nakon druge. Smisleno je poštovati prirodni tok zbivanja u svemiru.

Kada je moja prva knjiga, „Kako čitati Akasha zapise“, objavljena 2009. godine, to je bio jedini postojeći resurs koji je nudio praktične instrukcije za povezivanje s vibracijskom arhivom prošlosti, sadašnjosti i budućih mogućnosti.

Nekoliko knjiga je govorilo o Akasha spisima, ali nitko nije napisao praktični vodič. Od kada je moja treća knjiga objavljena – “Otkrijte put svoje duše kroz Akasha spise: Izgradite svoj život od običnog do izvanrednog“, pojavili su se i mnogi drugi resursi.

To znači da nije bilo vrijeme da taj resurs bude dostupan na širokoj skali prije 2009. Polje se sada širi s različitim tumačenjima, nudeći različite putove rasta punom spektru ljudi.

U 2001. godini, nikada mi nije palo na pamet da postoji povezanost između moje osobne spremnosti i kolektivne spremnosti – ali danas u 2015. godini svjesna sam kako je baš to od esencijalne važnosti!

2. Ostale životne okolnosti su trenutno važnije

Odrastanje mog sina i briga za moje roditelje u njihovim poznim godinama – to su stvari koje se nikad više ne mogu ponoviti i ne bi se trebale propustiti.

Ja sam tako zahvalna što sam imala priliku sudjelovati na taj način u potpunosti u njihovim životima. Za vrijeme obavljanja svojih tekućih dnevnih obveza, nisam napustila svoje snove.

Umjesto toga, radila sam što sam mogla, kada sam mogla. Moji roditelji su preminuli, a moj dječak je 21-godišnjak, a moji snovi o podučavanju i pisanju su u punom cvatu.

Živim svoj život, brinem za ljude koje volim, uživam u svojoj svakodnevnici s ugrađenom vizijom u svom srcu. Sve to dolazi da prođe.

3. Učinkovito manifestiranje zahtijeva izgradnju vještine i obuku

Neugodno mi je priznati da sam mislila kako ne trebam razvijati vještine potrebne za učinkovitu manifestaciju mog prirodnog talenta – zato što je moja vizija tako jasna. No, ne postoje prečice.

Fokus je energična elektrana za manifestacije, ali kako je moj život napredovao, naučila sam da su vrijeme, trud i obrazovanje moji saveznici.

Kako su se moje vještine poboljšavale, moji strahovi su se topili i moje samopouzdanje se povećavalo. Pojavio se svaki potreban element za najbolju prezentaciju i ostvarenje moje vizije.

Ono što sam izvorno percipirala kao kaznu ili odbacivanje od strane svemira bila je njegova milostiva ruka koje me vodila da postanem netko tko može demonstrirati svoju viziju.

Moj savjet za vas:

Promatrajte horizont s iščekivanjem i shvatite da je vrijeme prijatelj iskrenim željama. Poštujte proces i vrijednosti kao što su povlastice i radost.

Ukoliko imate poteškoća s realizacijom svoje sudbine, razmislite o ove tri ideje. Nastaviti naporno raditi, opustite koliko možete i svakako uživate u svom putovanju!

To je pustolovna sa savršenim vremenskim rasporedom.

Izvor:Atma

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0