3 načina kako da zadovoljni odete na spavanje 3 načina kako da zadovoljni odete na spavanje
Kako bi vam svaki dan bio dobar, važno je da započne na pravi način… Niko ne voli kada mu dan od ranog jutra krene... 3 načina kako da zadovoljni odete na spavanje

Kako bi vam svaki dan bio dobar, važno je da započne na pravi način… Niko ne voli kada mu dan od ranog jutra krene naopako, a upravo su jutra ta koja nam diktiraju izgled ostatka dana. Ako vam jutra budu lijepa, biće i ostatak dana. A evo i kako da to postignete!

Obavezno doručkujte

Napunite se energijom koja vam je preko potrebna za idealan početak dana. Prema istraživanjima, kofein podiže raspoloženje i izoštrava moždane vijuge pa popijte i šoljicu kafe.

Šetajte ili trčite!

Ukoliko imate vremena, vježbajte na početku dana. Jutarnja vježba u obliku šetnje ili trčanja odlična je za održanje kondicije, razbuđivanje, ali i za srećniji nastavak dana. Prilikom svakog vježbanja oslobađa se serotonin ili hormon sreće zbog čega se raspoloženje poboljšava.

Opustite se!

Koliko vam vrijeme ujutro dopušta, opustite se uz kaficu, knjigu koju volite ili pjesme koje vam podižu raspoloženje. Topla kupka s najdražim mirisom ili nekoliko minuta meditacije takođe su odlična ideja. Važno je samo da dan započnete nečim što vas istinski raduje.

Izvor: Index.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0