23 Obećanja Koja Bi Svaki Muškarac Trebao Dati Svojoj Dragoj I Ddržati Ih 23 Obećanja Koja Bi Svaki Muškarac Trebao Dati Svojoj Dragoj I Ddržati Ih
Koja žena ne bi bila sretna i zadovoljna pored ovakvog muškarca? Onaj koji ovo može obećati i ispuniti, može biti siguran da će pored... 23 Obećanja Koja Bi Svaki Muškarac Trebao Dati Svojoj Dragoj I Ddržati Ih

Koja žena ne bi bila sretna i zadovoljna pored ovakvog muškarca? Onaj koji ovo može obećati i ispuniti, može biti siguran da će pored sebe imati nasmijanu i zahvalnu ženu koja ga obožava.

1. Obećavam da neću premotavati unaprijed kad zajedno gledamo tvoju omiljenu seriju koju si snimila, piše Net.

2. Ok, možda preskočim koji dio, ali ti neću pokvariti užitak, a i bit ću iznenađen dobrim dijelovima.

3. Obećavam da svoj mobitel neću skrivati i neću staviti lozinku jer nemam što skrivati.

4. Obećavam da ću se javno pokazati s tobom bilo da ideš samnom na proslavu u ured ili da objavim zajedničku fotografiju na Facebook-u.

5. Obećavam da ću i dalje činiti stvari kojima sam te osvojio iako smo sada zajedno.

6. Obećavam da se neću ponašati po klišejima i očekivati da za mene nešto napraviš samo zato što si žena.

7. Obećavam da ću svaki put kad se posvađamo naručiti za nas pizzu pomirenja.

8. Obećavam da neću zaboraviti kakvu kavu piješ i da ću ti je ujutro donijeti u krevet nakon što si mamurna zbog previše pića tijekom sinoćnjeg izlaska. Bez obzira koliko ja mamuran bio.

9. Obećavam kako nam odnos neće zapasti u rutinu i da ću iznaći zanimljive načine kako da nam veza ostane uzbudljiva.

10. Obećavam da ću se boriti za tebe i kada se obavežem nećeš morati brinuti jesam li iskren i predan. Zadržat ću tvoje povjerenje.

11. Obećavam da ću brinuti o tebi i kada ne budeš dobro, te ću se potruditi da uspiješ. Svatko treba imati oslonac u nekome i nekoga tko će se brinuti o njemu.

12. kada kažem da ću te nazvati onda ću to i učiniti. Želim znati da i sigurno stigla kući. Odgovorit ću na svaku tvoju sms poruku jer želim da i ti meni odgovoriš.

13 Obećavam da ću prošlost ostaviti iza sebe. Neću te pitati o tvojim bivšim niti ću pričati o svojim bivšim osim ako me ne budeš pitala i željela znati.

14. Obećavam da neću ružno govoriti o tvojim prijateljicama kada se posvađate jer znam da je to sigurno privremeno. Bile su u tvom životu prije mene i to poštujem.

15. Obećavam da ću ići s tobom u shoping.

16. Obećavam da ću našu vezu tretirati kao nešto što je samo naše-između tebe i mene. Neću dopustiti da nam se itko miješa u odnos.

17. Obećavam da ti neću suditi niti prigovarati ako odugovlačiš da kažeš ‘dosta’ dok ti sipam vino.

18. Obećavam da ću ti u restoranu naručiti pržene krumpiriće. Ne zbog toga što svoje ne želim dijeliti s tobom, već zato što te poznajem. Zato smo i došli u ovaj restoran.

19. Obećavam da neću samo reda radi biti pristojan prema tvojoj obitelji. Potrudit ću se upoznati i tvoje roditelje i braću i sestre i ostalu rodbinu jer znam da ti puno znače.

20. Pohana piletina. Ja ću je pripremiti, a ti ćeš uživati.

21. Obećavam da ću poduzeti sve da ne budem ‘običan tipični muškarac’. Stereotipi me umaraju baš kao i tebe.

22. Obećavam da ću ti napraviti omiljenu juhu kada se razboliš i da mi neće ići na živce što mi 100-ti put govoriš kako ti je loše. I ja sam bio bolestan. Puno puta.

23. Obećavam da ću stisnuti ‘like’ na tvoju objavu na Instagramu kada ima svega devet likeova budući da tako izgleda neuredno. Kad je devet likeova navedeno je devet različitih korisničkih imena koja su ‘likeala’ fotku, s desetim likeom piše samo ‘10 likes’. Zato jer znam da ti male stvari puno znače.

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0