14 sjajnih trikova koji će vam olakšati život 14 sjajnih trikova koji će vam olakšati život
Živjeti život odrasle osobe, ponekad nije lako, ali uz ove hakove biće malo lakše…. 1. Uvijek zapamtite ime osobe sa kojom razgovarate. I uštedite... 14 sjajnih trikova koji će vam olakšati život

Živjeti život odrasle osobe, ponekad nije lako, ali uz ove hakove biće malo lakše….

1. Uvijek zapamtite ime osobe sa kojom razgovarate. I uštedite sebi vrijeme i energiju na objašnjavanje drugim ljudima sa kim ste to razgovarali. 

2. Da li ste upravo poslali sms pogrešnoj osobi? Ne paničite! Stavite telefon na avionski režim i poruka neće biti isporučena. Nema na čemu, i drugi put.

3. Ostavite štikle ispod stola na radnom mjestu, a koristite patike za putovanje do posla. Možda će vam biti zabavno dok trčite preko ulice u štiklama, ali će sav šarm nestati čim dobijete prvi žulj.

4. Ako se osjećate umorno i iscrpljeno koristite jabukovo sirće kao mehanizam isceljenja. Razredite ga vodom i koristite kao tonik, šampon ili dodatak ishrani.

5. Karamel mlijeko pomaže kod upale grla. Dakle, imate izgovor da se utopite u šećeru, jer vas je na poslu neko zarazio.

6. Kada zagrevate ostatke hrane, ostavite prazan krug u sredini tanjira, a hranu rasporedite okolo. To će je zagrejati ravnomernije. Zato što niko ne voli ugrejan krompir i hladno meso, osim možda vanzemaljci.

7. Ako imate smiješno skupe sveće koje je nemoguće upaliti upaljačem jer je fitilj suviše nizak, koristite suvu špagetu.

8. Da biste izbegli zbrku na vašoj fensi večeri za prijatelje, korisitite konac za zube za precizno sečenje sira ili dezerta.

9. Umotajte flašu toplog pića nakvašenim toalet papirom i ubacite u frižider na 15 minuta. Iznenadićete se kako se brzo rashladi.

10. Viseći držač za cipele je zapravo odilčno rješenje za milion sitnih stvarčica koje držite u kupatilu. Okačite jedan na vrata i poređajte sve ono što nikada nije imalo svoje mjesto.

11. Nema potrebe da trošite milione na kreme protiv starenja, samo u potražite običnu apotekarsku kremu koja sadrži retinol.

12. Spljošten jastuk za spavanje će vam opet biti podignut ako ga držite na suncu 30 minuta. Ne znamo šta je u pitanju, ali uspeva.

13. Smrznutim grožđem rashladite bijelo vino. Dovoljno je samo da ohladite grožđe u frižideru.

14. Ako vam je ponestalo varikine za uklanjanje fleka sa vašeg bijelog veša, koristite bijelo sirće. Bolje je za uklanjanje fleka.

Izvor: cafe.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0