12 Mladih BH. Poduzetnika Dobilo Grant Za Pokretanje Vlastitog Biznisa 12 Mladih BH. Poduzetnika Dobilo Grant Za Pokretanje Vlastitog Biznisa
Dobili priliku za zaposlenje kroz realizaciju svojih biznis ideja kao što je farma jagodičastog voća, restoran, web dizajn studio, proizvodnja električnog bicikla, industrijskog skenera... 12 Mladih BH. Poduzetnika Dobilo Grant Za Pokretanje Vlastitog Biznisa

Dobili priliku za zaposlenje kroz realizaciju svojih biznis ideja kao što je farma jagodičastog voća, restoran, web dizajn studio, proizvodnja električnog bicikla, industrijskog skenera itd.

U ponedeljak 8. aprila, u prostorijama PRONI Centra za omladinski razvoj Brčko distrikta BiH potpisan je ugovor o dodjeli granta za pokretanje biznisa sa 12 mladih ljudi sa područja sjeveroistočne BiH.

Na ovaj način mladi su dobili priliku za zaposlenje kroz realizaciju svojih biznis ideja kao što je farma jagodičastog voća, restoran, web dizajn studio, proizvodnja električnog bicikla, industrijskog skenera itd.

Ugovor je potpisao direktor projekta “Mladi Eko Lideri” Jasmin Jašarević, a mladi koji su dobili pomoć su: Asmira Fejzić, Marija Erić, Elvis Cero, Franjo Blažanović, Naser Habibović, Mirnes Velagić, Almir Delić, Jasminko Šarić, Anel Šarić, Raif Pašalić, Mara Stevanović i Selma Avdić.

Potpisnici ugovora su dio Akcelerator projekta koji je dio programa “Mladi Eko Lideri” koji finansira američki narod kroz USAID, a implementiraju YouthBuild International, PRONI Centar za omladinski razvoj, Centar za održivi razvoj, Omladinska informativna agencija i Centar za energetsku efikasnost.

PS

anes.h

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0