10 stvari koje svaka žena treba znati 10 stvari koje svaka žena treba znati
Kada je riječ odnosima između žena i muškaraca, postoje stvari koje žene trebaju činiti, no, tu su i one koje definitivno moraju izbjegavati. Kako... 10 stvari koje svaka žena treba znati

Kada je riječ odnosima između žena i muškaraca, postoje stvari koje žene trebaju činiti, no, tu su i one koje definitivno moraju izbjegavati.

Kako bi žene imale bolju komunikaciju i odnos s muškarcima, potrebno je da se drže nekih od najvažnijih smjernica.

1. Mnogim muškarcima nije jasno zašto žene pomisle da im se oni udvaraju ukoliko ih ćešće pozovu. To uopće ne mora biti tako, jer i muškarci žele biti prijatelji sa ženama i družiti se s njima.

2. Ne pretjerujte sa šminkom, jer ćete tako samo biti manje privlačne muškarcima. Trudite se da vaš make up bude jednostavan.

3. Kada sretnete prijateljice dok ste u društvu partnera, nemojte početi vrištati, skakati i trčati im u zagrljaj. Većini muškaraca to veoma smeta i takvo ponašanje smatraju djetinjastim.

4. Žene koje loše govore o drugima ili pak šapću u društvu ostavljaju negativan utisak na muškarce.

5. Muškarcima su važni njihov izgled, kosa, koža, težina i odjeća. Ukoliko vam se sviđa nešto od navedenog, nemojte oklijevati da mu to kažete.

6. PMS nije opravdanje ženama da budu grube, neraspoložene i ponekad zlobne.

7. Razgovori o veličini ženske stražnjice su dosadni. Muškarac koji ne želi biti ostavljen nikada neće reći svojoj djevojci da se udebljala. Zbog toga nema svrhe voditi razgovore i raspravljati se o kilogramima sa partnerom, jer to ne može donijeti ništa dobro.

8. Preuska odjeća čini da žene izgledaju očajno i nesigurno. Ukoliko se žene oblače oskudno, to se također neće svidjeti njihovim partnerima. Takav način oblačenja je veliki minus za žene kod ozbiljnih muškaraca.

9. Muškarci su u potrazi za savršenom ženom, baš kao što i žene traže savršenog muškarca, tako da se nemojte plašiti opuštanja u “ljubavnu igru”.

10. Ukoliko vam se muškarac sviđa, nemojte oklijevati da mu to kažete. Žene koje oklijevaju, obično igrnorišu muškarce, a potom žale što nisu bile iskrene. Ukoliko je muškarac zainteresovan za vas, a i vi za njega, nemojte predugo čekati, nego se opustite i uživajte u njegovom društvu.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0