Studenti iz Holandije u Vozući, uređuju učionice Osnovne škole Studenti iz Holandije u Vozući, uređuju učionice Osnovne škole
Zahvaljujući saradnji Osnovne škole ”Vozuća” i Fondacije ”Out Of Area” jučer su u Vozuću duputovali studenti iz holandske škole ”ROC de Leijgraaf”. ”Studenti iz... Studenti iz Holandije u Vozući, uređuju učionice Osnovne škole

Zahvaljujući saradnji Osnovne škole ”Vozuća” i Fondacije ”Out Of Area” jučer su u Vozuću duputovali studenti iz holandske škole ”ROC de Leijgraaf”.

”Studenti iz Holandije, njih 55, volonterski će raditi na uređenju šest učionica u OŠ ”Vozuća”, a materijal će obezbijediti iz vlastitih sredstava. Tom prilikom uradit će se molerski radovi uz dekoracije zidova u zavisnosti od toga za koji je predmet kabinet, te postavljanje laminata u učionicama”, kaže direktor OŠ ”Vozuća” Sifet Mulahalilović.

Opširnije na portalu krivajaLIVE.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *