Studenti iz Holandije u Vozući, uređuju učionice Osnovne škole Studenti iz Holandije u Vozući, uređuju učionice Osnovne škole
Zahvaljujući saradnji Osnovne škole ”Vozuća” i Fondacije ”Out Of Area” jučer su u Vozuću duputovali studenti iz holandske škole ”ROC de Leijgraaf”. ”Studenti iz... Studenti iz Holandije u Vozući, uređuju učionice Osnovne škole

Zahvaljujući saradnji Osnovne škole ”Vozuća” i Fondacije ”Out Of Area” jučer su u Vozuću duputovali studenti iz holandske škole ”ROC de Leijgraaf”.

”Studenti iz Holandije, njih 55, volonterski će raditi na uređenju šest učionica u OŠ ”Vozuća”, a materijal će obezbijediti iz vlastitih sredstava. Tom prilikom uradit će se molerski radovi uz dekoracije zidova u zavisnosti od toga za koji je predmet kabinet, te postavljanje laminata u učionicama”, kaže direktor OŠ ”Vozuća” Sifet Mulahalilović.

Opširnije na portalu krivajaLIVE.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0