Organizirajte svoj dan Organizirajte svoj dan
Kako više ne biste ustajali na lijevu nogu i kako ne biste mislili da je multitasking koristan “izum”, poslušajte naše savjete. Ustati dobro raspoloženi... Organizirajte svoj dan

Kako više ne biste ustajali na lijevu nogu i kako ne biste mislili da je multitasking koristan “izum”, poslušajte naše savjete.

Ustati dobro raspoloženi

Da je opuštajući miris lavande odličan za dobar san, odavno je poznato, a novo američko istraživanje uz bok toj ljubičastoj ljepotici stavlja i jasmin. Uz to, miris jasmina poboljšava kvalitetu sna, ublažava tjeskobu i potiče dobro raspoloženje prilikom buđenja. Kako više ne biste ustajali na lijevu nogu, u spavaću sobu stavite teglicu s jasminom ili nabavite eterično ulje za aromalampu.

Jedan po jedan zadatak

Ne pokušavajte raditi sve odjednom! Iako vam se čini da pišući tri e-maila odjednom, istodobno razgovarajući na telefon, radite više, istina je da obavite manje stvari nego kad biste ih radili jednu po jednu, tvrdi Zheng Wang, profesor komunikologije sa sveučilišta Ohio. Organizirajte svoj dan, savjetuje, zapišite sve što želite obaviti, a onda odredite prioritete. Ne pretjerujte u popisu zadataka, odredite manje toga što želite obaviti u jednom danu. Na kraju ćete biti zadovoljni jer ste obavili mnogo toga, a niste bili pod stresom.

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *