Najbolja Stvar Koju Možeš Učiniti Za Svog Muškarca Najbolja Stvar Koju Možeš Učiniti Za Svog Muškarca
Postoji puno stvari koje bi učinila za muškarca kojeg voliš, no znanost tvrdi da postoji jedna najbolja koju možeš učiniti, kako bi on bio... Najbolja Stvar Koju Možeš Učiniti Za Svog Muškarca

Postoji puno stvari koje bi učinila za muškarca kojeg voliš, no znanost tvrdi da postoji jedna najbolja koju možeš učiniti, kako bi on bio najsretniji, a to je da se brineš o sebi. Kako oni tvrde, koliko si ti zdrava, utječe na to koliko je i on zdrav, piše Index.

Istraživanje je uključivalo 3700 oženjenih parova, koji žive zajedno, a ono je provedeno u Londonu. Jedna od voditeljica istraživanja, Sarah Jackson, otkrila je kako je polovica pušača prestala pušiti, kada je to učinio njihov partner, a 1/3 pretilih žena izgubila je na težini, dokazujući kako bi moglo biti puno istine u hipotezi o zdravom partneru.

Razmišljaš da počinješ živjeti zdravijim životom? Neka ti ovo bude još jedan razlog zašto da s tim počneš što prije. Također, dobra je vijest što to mogu biti u početku i samo male promjene. Počni s uvođenjem zdravije hrane u obroke.

“Vaša odlučnost da prestanete s lošim navikama, pomoći će i vašem partneru da donese istu odluku, a to vas može dodatno povezati i učiniti ne samo zdravijima, već i sretnijima”, zaključila je Sarah.

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0