Kreativne ideje: Nova Godina 2014. Kreativne ideje: Nova Godina 2014.
Za one koji Novu 2014. Godinu žele proslaviti u svom slatkom domu, provodeći vrijeme sa familijom i prijateljima, dobra vijest je da imamo mnogo... Kreativne ideje: Nova Godina 2014.

Za one koji Novu 2014. Godinu žele proslaviti u svom slatkom domu, provodeći vrijeme sa familijom i prijateljima, dobra vijest je da imamo mnogo kreativnih ideja kako da ova noć bude specijalna za Vas.

Bez smrzavanja vani i gužve, predstavljamo vam nekoliko ideja koje će Vam slavlje u zatvorenomm prostoru potpuno nadomjestiti doček na otvorenom.

Ukrasite dom

Odaberite posebnu sobu u kojoj želite slaviti, dekorišite i učinite ju otmjenom. Ne trošite bogatstva, neka to budu sitne ali kreativne kreacije u obliku vrpci, zvijezda, dekoracija za plafon i svega lijepog što Vam padne na pamet. Ne zaboravite balone! Možda bi svi željeli puknuti po jedan.

Organizirajte kuhinju

Sigurno ne želite cijelo vrijeme provesti ispred pećnice. Umjesto toga, pozovite vaše prijatelje da pripreme svoje specijalitete od predjela do deserta. Bit će to prava zabava kušati različite recepte. Možda čak da organizujete mali kuhinjski natječaj. Neka gosti izaberu najbolje jelo.

Gledajte novogodišnje događaje UŽIVO

Iznajmite veliki projektor ili LCD i pratite događaje sa vašeg gradskog trga. Uz malo grckalica i pjenušca zabave neće da manjka. Možda čak da Vam bude zabavno gledati srznute face dok vi sjedite u toplom domu.

Organizujte karaoke

Super način da se zabavite sa prijateljima. Slušajte i pjevajte vama omiljene pjesme. Neka vaša soba bude diskoteka u kojoj se nalazi vama najdaraži ljudi.

Malo pirotehnike nije na odmet

Čisto da zagrijete atmosferu, izađite ispred kuće ili zgrade i napravite mali vatromet. Oprezno rukujte sa pirotehnikom.

Unajmite kuhara

Ko je rekao da za proslavu potrebno ići u najbolji restoran? Neka kuhar dođe k vama. Ne morate biti milijoner i vozati limuzinu da bi si to priuštili. Postoje mnogi pristupačni kuhari koji samo čekaju priliku. Stol poslužite najboljim priborom koji imate. Upalite svijeće.

Društvene igre

Naljuti se čovječe, monopol i ko zna šta ne. Zabavi nikad kraja. Ljubitelj ste video igara. Pa što da ne. Neka to bude samo neka društvena igra gdje se svi mogu uključiti.

Na kraju zapamtite da je u svako, šta god radili, neka pozitivne energije ne manjka. Ona će vas uvijek voditi u pravom smijeru, ona će vam pomoći da budete nasmijani i veseli cijelu noć te vašu komunikaciju sa prijateljima učini što ljepšom.

Nota: Navedeni tekst je zabavnog karaktera i fokus je na dobrom raspoloženju.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0