Žene: Do savršenog tijela u nekoliko koraka Žene: Do savršenog tijela u nekoliko koraka
S obzirom da nam je ljeto stiglo, a bliže se i godišnji odmori, sve želimo izgledati savršeno, poput modela. Svaka od nas se želi... Žene: Do savršenog tijela u nekoliko koraka

S obzirom da nam je ljeto stiglo, a bliže se i godišnji odmori, sve želimo izgledati savršeno, poput modela. Svaka od nas se želi riješiti još ponekog zaostalog suvišnog kilograma ili centimetra i posebno utegnuti neki dio tijela. Zato intenzivno vježbamo pri čemu obavljamo samo aerobne treninge, a treninge snage s utezima najčeće preskačemo, jer ne želimo izgledati nabildano kao onaj slatkiš na klupici kraj nas. Međutim, ipak smo u krivu.

Najučinkovitiji način za potrošiti sve te suvišne kalorije je upravo kombinacija aerobnog terninga i treninga snage.

Žene po prirodi stvari gube mišićnu masu s godinama, tako da je potrebno prakticirati treninge snage kako bi mišićnu masu održali savršenom. Mišići su puno aktivniji nego masno tkivo i njihovim povećanjem trošimo više kalorija pa su nam veće šanse za riješiti se suvišnih centimetara.

Još jedna činjenica koja ide u prilog treningu snage je da možete djelovati direktno na dio tijela koji želite poboljšati, što samo aerobnim treningom nije moguće. Stoga drage naše, uhvatite se utega bez bojazni da ćete postati poput Popaja!

Izvor: cosmopolitan.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0