Za šta nam sve može poslužiti pasta za zube Za šta nam sve može poslužiti pasta za zube
Pasta za zube čini čuda za vaš osmijeh, ali to nije sve. Naime, možete je iskoristiti za niz stvari u domaćinstvu, a mi vam... Za šta nam sve može poslužiti pasta za zube

Pasta za zube čini čuda za vaš osmijeh, ali to nije sve. Naime, možete je iskoristiti za niz stvari u domaćinstvu, a mi vam otkrivamo nekoliko trikova.

Kupaonica

Kromirane površine, odvode u kupaonici i vrata tuš-kabine možete očistiti tako da na površinu krpicom nanesete malo paste za zube.

Cipele

Ogrebali ste nove cipele i sad ne izgledaju više tako savršeno? Bez brige! Samo pastom za zube ispolirajte oštećenja i stvar je riješena.

DVD

Vaš omiljeni film ‘preskače’ i mislite da je sve izgubljeno. U krivu ste. Papirnatim ubrusom i pastom za zube ispolirajte DVD. Ne zaboravite ukloniti višak paste.

Zidovi

Dobro, ovo baš i nije trajno rješenje, ali svakako može poslužiti kao prva pomoć. Imate li u zidu rupe od čavala, ispunite ih pastom za zube.

Farovi

Farove namažite pastom za zube, a potom samo ispolirajte.

Srebrnina

U nakit utrljajte malo paste za zube, potom isperite i vratit ćete mu prvotni sjaj.

Ruke

Postoje situacije kad pasta za zube može poslužiti kao sapun. Želite li s ruku ukloniti neugodan miris luka ili češnjaka, operite ih pastom za zube.

 
Magazin.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *