VIDEO Zeljeli ste biti astronaut? Prosecite svemirskom postajom VIDEO Zeljeli ste biti astronaut? Prosecite svemirskom postajom
  Zahvaljujući američkoj svemirskoj agenciji NASA i astronautkinji Suniti Williams sada možete krenuti na virtualni obilazak Međunarodnom svemirskom postajom (ISS). Mnogi od nas u... VIDEO Zeljeli ste biti astronaut? Prosecite svemirskom postajom

 

Zahvaljujući američkoj svemirskoj agenciji NASA i astronautkinji Suniti Williams sada možete krenuti na virtualni obilazak Međunarodnom svemirskom postajom (ISS). Mnogi od nas u djetinjstvu su sanjali da postanu astronauti i putuju u svemir. Većina nikada neće ostvariti taj san, ali internet je omogućio da naša udaljenost od svemira bude manja nego ikad, piše portal Mashable.

Zahvaljujući američkoj svemirskoj agenciji NASA i astronautkinji Suniti Williams sada možete krenuti na virtualni obilazak Međunarodnom svemirskom postajom (ISS). Bivša zapovjednica postaje snimila je svoj obilazak dan prije nego što ju je napustila. U snimci koja traje 25 minuta možete vidjeti kako izgleda svaka soba na ISS-u i upoznati se sa svakodnevnim obvezama astronauta.

Williams nam je omogućila da uđemo u znanstvene laboratorije na postaji i da zavirimo u spavaonice gdje astronauti drže svoje osobne stvari.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0