Video: Will Smith inspirativna priča! Video: Will Smith inspirativna priča!
“Snaga, vjera i pozitivna energija koju donosi svojom vlastitom pojavom u prostoriju je zarazna i opijajuća te prelazi sve rasne, klasne, ma sve moguće... Video: Will Smith inspirativna priča!

“Snaga, vjera i pozitivna energija koju donosi svojom vlastitom pojavom u prostoriju je zarazna i opijajuća te prelazi sve rasne, klasne, ma sve moguće granice. Doslovno nema osobe koja ga je upoznala da je u stanju reći nešto loše vezano uz Willa.”

Od strane brojnih kritičara i eksperta realno je procijenjeno da naš Smith jednostavno nije imao apsolutno nikakvog talenta za glumu. Proglašen je pukim prosjekom u Hollywoodu koji tolerira samo zvijezde.

U filmskoj industriji, profesiji u kojoj je sirovi talent često vrednovan više nego čisti trud, ovaj mladi, uporan momak odlučio je svima dokazati da griješe.

Pri svojem prvom uratku, seriji The Fresh Prince, glasio je kao najodgovorniji glumac na setu. Naime osim svojih vlastitih line-ova koje je morao memorirati, Will bi na snimanje uredno dolazio s napamet naučenim cijelim scenarijem za datu epizodu. U prvih par emitiranih epizoda ovo se lako može zamijetiti. Čitajući s usnama vidimo kako Smith u većini scena mimiče tekst svojih kolega.

Kada ga pitaju odakle crpi svoju snagu i inspiraciju, Will odgovara
pričom iz djetinjstva gdje je kao klinac zajedno sa svojim bratom sagradio dvometarski zid na očev nalog. Kad je zid bio gotov, otac ih je postavio pred zid i zaprijetio im riječima: „Ovo je zadnji put da mi odgovarate da nešto ne možete sami uraditi“ Taj zid i još uvijek stoji uspravno kao podsjetnik.

Kontinuiranim trudom i vjerom da je sve ostvarivo, danas ispred nas stoji glumac zapanjujućih sposobnosti, istinski borac te čovjek koji je svoj zanat odlučio izbrusiti do savršenstva.

Ako je jedan mladić uspio izgraditi svoj život oko glume u kojoj je bio loš i slab, te transponirati tu vještinu na zavidne visine, što nas sprječava da ne učinimo isto?

ifeelgoodportal.com

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0