Uspješno realizovan koncert „Plešimo za NAŠU DJECU“ Uspješno realizovan koncert „Plešimo za NAŠU DJECU“
Plesni studio Flash, koreografkinje Jasmine Rebac, koji djeluje pri Muzičkom centru Pavarotti, uspješno je realizovao humanitarni koncert pod nazivom „Plešimo za NAŠU DJECU“. Koncert je održan... Uspješno realizovan koncert „Plešimo za NAŠU DJECU“

Plesni studio Flash, koreografkinje Jasmine Rebac, koji djeluje pri Muzičkom centru Pavarotti, uspješno je realizovao humanitarni koncert pod nazivom „Plešimo za NAŠU DJECU“. Koncert je održan 18.12.2013. godine u sali USRC „Mithad Hujdur Hujka“ u Sjevernom logoru, s početkom u 18.00 sati.

Zahvaljujemo se svim sugrađanima koji su se u velikom broju odazvali i podržali ovu humanitarnu manifestaciju. Cjelokupan prihod, sakupljen od kupovine ulaznica je poklonjen Udruženju Naša djeca, čija je misija pomoć najugroženijoj populaciji naše države, djeci bez roditeljskog staranja i osobama sa posebnim potrebama.

Posjetioci su mogli uživati u raznolikim muzičkim i plesnim tačkama u izvedbi plesnog studia Flash, Mostarskih mažoretkinja, PK Let's Dance Nevesinje, ŠPK Romantika, Mo- Starsa, Arabesque, solistice Melise Memić (MC Pavarotti), hora OŠ Mujaga Komadin kao i u neobičnoj košarkaškoj izvedbi mostarskog košarkaškog kluba Spars. Korisnica Udruženja Đana Gačanica se, također, predstavila publici recitacijom Život. Ovim putem se zahvaljujemo svim učesnicima koji su svojim odazivom doprinijeli uspješnoj realizaciji programa.

Na samom kraju koncerta svi učesnici su izveli zajedničku koregrafiju „Break the chain“, a nakon toga im se pridružio i Djed Mraz koji je paketićima, slatkišima, pjesmom i pojavom izmamio osmjehe svih učesnika i publike.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0