Ukoliko Muškarac Pokaže Ovo, Zgrabite Ga I Ne Puštajte! Ukoliko Muškarac Pokaže Ovo, Zgrabite Ga I Ne Puštajte!
Ljubavni odnosi u današnje vreme jako su komplikovani, pa je nekim ženamateško da prepoznaju onog pravog. Teško je pročitati signale koje šalju muškarci pa... Ukoliko Muškarac Pokaže Ovo, Zgrabite Ga I Ne Puštajte!

Ljubavni odnosi u današnje vreme jako su komplikovani, pa je nekim ženamateško da prepoznaju onog pravog. Teško je pročitati signale koje šalju muškarci pa se često nalazimo u zabludi, prenosi cosmopolitan.rs. Čak i nakon dva, tri meseca veze u kojoj nam je lepo ne možemo nikako doneti odluku da li je baš on pravi za nas. Ne brinite! Evo nekoliko znakova koji će vam pokazati da je vaš muškarac onaj koji zna trajati u dvoje pa je zato važno da ga zadržite.

Obratite pažnju na to da li vas sluša

Način na koji vas vaš dragi sluša jako je bitan. Postavite sebi sledeća pitanja koja će vam pomoći da uočite vrednost muškarca kog imate pored sebe. Da li me pažljivo i iskreno sluša dok mu saopštavam važne stvari? Luta li njegov pogled do TV-a za vreme našeg razgovora? Njegovi postupci tokom razgovora otkrivaju puno stvari o njemu. Onaj pravi će vas uvek slušati i poklanjati vam maksimalnu pažnju.

Pokazuje da je ponosan na vas

Kada muškarac kritikuje sve vaše ideje i ono sve što postignete u životu znači da vas ne ceni dovoljno i da nema istu viziju za budućnost kao i vi. Ali ako pored sebe imate onog koji se reduje i hvali vašim uspesima vredan je da pored vas i ostane. Cenite to što i on ceni vas jer muškarcima je teško da se nose sa ženinim profesionalnim napredovanjem.

Pita vas za savjet

Ako traži vaš savet kada se nađe u nekoj teškoj situaciji, pokazuje da vas ceni i da uvažava vaše mišljenje. On smatra da ste pametna i snalažljiva žena. Shavtite to kao veliki kompliment.

Pokazuje da ima razumijevanje za vas

Uvek se trudi da sagleda stvari i iz vaše perspektive. To znači da ima iskrenu želju da vas podrži i smiri u teškim trenucima kada histerišete i plačete.

Djelima vam pokazuje koliko mu značite

Mnogim muškarcima je teško da izraze svoje emocije rečima, pa vam zato svoja osećanja pokazuju sitnim stvarima koje rade za vas. Napravio vam je večeru, nasmejao vas je kada ste bile neraspoložene, gledao vaš omiljeni film iako stvarno ne voli taj žanr ili učinio bilo koju drugu sitnicu za vas, znajte da to treba ceniti jer je baš to način da vam kaže koliko mu značite i koliko vas voli.

Brine o vama

Da li za svog dragog možete reći da je poputa anđela? On je taj koji vas neguje dok ste bolesne, brine o vašoj zdravoj ishrani, insistira da odete na masažu zbog bola koji osećate u leđima. Znajte, iskreno mu je stalo do vas!

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0