Tridesetak studenata metalurgije iz Siska boravilo stručnomu posjetu Aluminiju Tridesetak studenata metalurgije iz Siska boravilo stručnomu posjetu Aluminiju
Tridesetak studenata završnih godina Metalurškoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, sa sjedištem u Sisku, u pratnji njihovoga dekana te profesora i drugoga fakultetskog nastavničkog osoblja,... Tridesetak studenata metalurgije iz Siska boravilo stručnomu posjetu Aluminiju

Tridesetak studenata završnih godina Metalurškoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, sa sjedištem u Sisku, u pratnji njihovoga dekana te profesora i drugoga fakultetskog nastavničkog osoblja, boravilo je u posjetu Aluminiju d.d. Mostar, gdje im je domaćinom bila dr. sc. Antonija Višekruna, glavni inženjer Kontrole i zaštite.

Tijekom trosatnoga obilaska Aluminijeva Laboratorija, potom i pogona Anoda, Elektrolize i Ljevaonice, uza stručno vodstvo naših pogonskih poslovođa i rukovoditelja Tomislava Glibića, Darka Ostojića i Ružice Udovičić, gostima iz Siska održana su stručna predavanja, uza opipljiv susret u zbilji sa svim onim što su proteklih godina učili u teoriji. Njihov posjet Aluminiju uslijedio je nakon što su obišli pogone Tvornice lakih metala u Šibeniku, a u Hercegovini su, nakon upoznavanja naših tvorničkih pogona, uspjeli razgledati i neke od mostarskih povijesnih znamenitosti.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *