Tri savjeta da postanete žena sa stilom Tri savjeta da postanete žena sa stilom
Mnoge žene željele bi izgledati dobro i imati stila, ali ne znaju od kuda krenuti. Za početak je dobro znati što znači imati stila.... Tri savjeta da postanete žena sa stilom

Mnoge žene željele bi izgledati dobro i imati stila, ali ne znaju od kuda krenuti. Za početak je dobro znati što znači imati stila. Imati stila ne znači slijepo slijediti modu, nego odabrati odjeću koja idealno odgovara vašem karakteru i raspoloženju, ali i  prilici za koju se odijevate, a da istovremeno ta odjeća ne kaska za trendovima.

-1- Primjeri

Najbolji način da pronađete dobar stil je da tražite primjere. Osvrnite se oko sebe, pogledajte žene koje imaju stila, prelistajte časopise ili promatrajte na televiziji žene vaše dobi, a za koje se komentira da imaju stila.

-2- Kritičan, ali suvremen stav

Svako malo pogledajte u svoj ormar i izbacite odjeću koja ne odgovara vašem novom stilu, kako biste imali prostora za nove suvremene komade.

-3- Započnite s neutralnim kombinacijama

Da biste se osjećali dobro u svojoj koži ne trebate krenuti odmah s eksperimentiranjem. Postupno gradite promjenu bez drastičnih rezova, kako bi se drugi naviknuli i kako biste izbjegli komentare. Kada dođete do razine da se ugodno osjećate u svojoj odjeći i da ste uvijek sređeni, možete početi eksperimentirati i graditi individualan stil. Slika izvana trebala bi reflektirati osjećaje iznutra.

Izvor: CoverMagazin

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0