Top 5 ordinacija u Beogradu za ugradnju zubnih implantata Top 5 ordinacija u Beogradu za ugradnju zubnih implantata
Ukoliko ste nedavno izgubili zub koji želite da nadoknadite, a sa druge strane  ne živite u Srbiji ili Beogradu i ne znate koje su... Top 5 ordinacija u Beogradu za ugradnju zubnih implantata

Ukoliko ste nedavno izgubili zub koji želite da nadoknadite, a sa druge strane  ne živite u Srbiji ili Beogradu i ne znate koje su to najbolje stomatološke ordinacije u Beogradu za ugradnju zubnih implanata, na pravom ste mestu.

U Beograd možete doći zbog dentalnog turizma, a istoremeno da iskoristite priliku i posetite rodbinu ili stare prijatelje. Ili, ukoliko živite u unutrašnjosti i smatrate da u vašoj okolini ne postoji dovoljno iskusan stomatolog koji bi mogao da vam ugradi implant, pogledajte našu listu 5 najboljih ordinacija u Beogradu za ugradnju implanata i zakažite svoj pregled.

  1. DENTAL IMPLANT

Na zaslušenom prvom mestu nalazi se Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental Implant. Usko specijalizovan tim za pružanje usluga iz oblasti implantologije i oralne hirurgije pružiće vam najbolje moguće rešenje u skladu sa vašim željama i mogućnostima.

 

Nerešiv slučaj, kompromis i neuspeh nisu na listi epiteta koji opisuju ovu ordinaciju. Kažu da je savršenstvo njihov standard, a to postižu svojim dugogodišnjim iskustvom, stručnim i uigranim timom, najsavremenijom tehnologijom i širokim spektrom usluga koje pružaju. Stomatološka ordinacija Dental Implant daje popuste za učenike, studente trudnice i penzionere. Bitno im je kako se vi osećate kao pacijent, te će biti na usluzi kad god im se obratite, biće srećni da vam pomognu i reše bilo kakvu dilemu. Ono što ovu stomatološku ordinaciju izdvaja od drugih je besplatan apartmanski smeštaj za sve pacijente kojima je to potrebno.

  1. CROWN DENTAL

Na drugom mestu odmah ispod stomatološke ordinacije Dental Implant, nalazi se Crown dental koji pruža sve stomatološke usluge na jednom mestu. Crown dental nudi švajcarski kvalitet po povoljnim cenama u srcu Beograda. Prvi pregled u klinici je besplatan tokom koga ćete dobiti sve informacije o proceduri i trajanju lečenja kao i o troškovima i načinu plaćanja.

 

Pored implantologije, ordinacija Crown dental pruža usluge iz oblasti ortopedije, hirurgije, protetike, estetike i paradontologije. Pored ovih dostupne su i usluge ugradnje filera i hilauronski tretmani. Takođe, ukoliko imate strah od zubara u ovoj klinici se praktikuje svesna sedacije usled čega se pacijent opusti i ne oseća bol.

  1. DENTAL PLAZA

Na visokom trećem mestu, nalazi se stomatološka ordinacija Dental Plaza čiji je cilj  da se brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta, bilo da se radi o lečenju ili prevenciji. Efikasnost, bezbolnost i prijatnost najbolje opisuju ovu stomatološku ordinaciju. Posebna pažnja posvećena je pacijentima sa fobijom od stomatologa gde postoji mogućnost davanja kompjuterizovane anestezije i svesne sedacije.

 

  1. DR CVIJETINOVIC

Stomatološka ordinacija Dr Cvijetanovic je još jedna specijalizovana stomatološka klinika koja pruža usluge iz oblasti oralne hirurgije i protetike. Svo osoblje je visoko kvalifikovano iz oblasti implantologije.  Ova klinika takođe vodi računa o zdravlju i estetici vašeg osmeha. Pored ovih, u ovoj ordinaciji možete izbeliti zube ili očistiti karijes.

Zahtev i dobrobit pacijenata su na vrhu piramide prioriteta ove ordinacije. Dok su trud, rad i posvećenost neizbežan sadržaj svake usluge koju pružaju.

  1. DENTAL CENTAR

Na poslednjem ali ni malo zanemarljivom mestu naše liste naboljih stomatologa u Beogradu, nalazi se stomatološka ordinacija Dental centar. Stomatolozi koji rade u ovoj ordinaciji se maksimalno trude da pruže najbolju moguću uslugu svakom klijentu.

Pored ugradnje implantata, ova klinika se bavi i pružanjem usluga u oblasti dečije, estetske i oralno-hirurške stomatologije. I u ovoj stomatološkoj ordinaciji, kao i u svim gore navedenim, prvi pregled je bespatan tokom koga ćete dobti sve relevantne informacije o problemu i tretmanu vaših zuba.

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0