Tajne flerta: Upotrijebite ih još ovo ljeto Tajne flerta: Upotrijebite ih još ovo ljeto
Imali ljepšeg doba od ljeta za, ukoliko to već niste, pronalaženje osobe koja će Vam uljepšati prelijepe tople večeri.  Evo nekoliko savjeta da upoznate... Tajne flerta: Upotrijebite ih još ovo ljeto

Imali ljepšeg doba od ljeta za, ukoliko to već niste, pronalaženje osobe koja će Vam uljepšati prelijepe tople večeri.  Evo nekoliko savjeta da upoznate nekoga specijalnog ovo ljeto.

Prije svega, nemoj se deprimirati uspoređujući se s drugima jer nemaš savršeno tijelo poput manekenki Victoria's Secreta ili holivudskih ljepotica! Mnogim curama je muka od skidanja u badić, ali nećeš si valjda zbog toga uskratiti uživanciju u morskim radostima? Pa što ako imaš kilogram manjka ili viška, uvjeri samu sebe da dobro izgledaš i opusti se. Nastoji se ispraviti jer ćeš tako odmah izgledati ljepše.

Svi znaju da je kad se radi o osvajačkoj strategiji najvažniji recept – samopouzdanje. Jer kad si dobre volje i zračiš pozitivnom energijom, privlačiš ljude poput magneta. Samopouzdanje je, kažu psiholozi, poput vještine koja se može naučiti – zato stavi na papir svoje pozitivne osobine i svaki ih dan ponavljaj. S vremenom ćeš zbilja početi vjerovati u njih i – već si na dobrom putu.

‘Nije lako započeti razgovor s nekim dečkom. Ali katkad treba riskirati. Samo treba malo vjere u sebe i hrabrosti’, kaže nova teen zvijezda Zendaya (17).

Svako ima svoju teoriju o najefikasnijim metodama kako nekoga osvojiti, no najvažnije je ipak slušati intuiciju. Ukoliko te prijatelji nagovaraju da ih poslušaš jer je njima upalila neka taktika, a ti se jednostavno ne možeš zamisliti u toj situaciji, ogluši se na njihove savjete.

Najvažnije je započeti akciju osmijehom jer to je prvi pozitivan signal koji šalješ, a koji govori da si zadovoljna, sigurna i pristupačna osoba. Ako se nekome nasmiješiš, taj neko će ti gotovo sigurno uzvratiti na isti način. Tu i tamo baci pogled na njega, ali, naravno, diskretno.

Evo što savjetuje pjevačica Jordin Sparks u Seventeenu: ‘Najbolje je da ništa ne glumite. Budi onakva kakva jesi. Ako mi se neko sviđa, nasmiješim mu se ili, ako se znamo, pokušam ga nasmijati nekom šalom. Naravno, tu je i taj slavni ženski ‘the pogled’. Na to padaju svi momci. Malo ga pogledaš, skreneš pogled i ponovno ga pogledaš. Uz blag osmijeh. Uvijek upali.’

A kada se upoznate, izbjegavaj afektiranje, glumatanje i neprirodno ponašanje. Nepoželjan je i arogantan ton, a pripazi i na govor tijela, poput precrtanih ruku, cupkanja nogama, gledanja u nokte ili pogledavanja preko ramena, što se može pogrešno protumačiti. Aktivno učestvovati u razgovoru takođe je vrlo poželjno jer time jasno daješ do znanja da te sagovornik zanima. Najvažnije je da flert ne treba shvatati previše ozbiljno – ako se previše trudiš, postižeš kontraefekt.

Izvor: tportal.hr 

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0