STUDENTSKA MEKA Ovde su najbolji uslovi za studiranje na CELOM SVETU STUDENTSKA MEKA Ovde su najbolji uslovi za studiranje na CELOM SVETU
Nekada je to bio Pariz, ali u poslednje vreme titulu najboljeg grada za studiranje preuzeo je grad na severnoameričkom kontinentu, Montreal koji je proglašen... STUDENTSKA MEKA Ovde su najbolji uslovi za studiranje na CELOM SVETU

Nekada je to bio Pariz, ali u poslednje vreme titulu najboljeg grada za studiranje preuzeo je grad na severnoameričkom kontinentu, Montreal koji je proglašen najboljim gradom za studente.

Kompanija “QS Quacquarelli Symonds” sastavila je spisak gradova koja je rezultat analize 100 urbanih studentskih destinacija na celom svetu.

Montreal se nalazi u francuskom govornom području Kanade i “grad je koji izlazi iz perioda ekonomske stagnacije”, a nedavno je proglašen i za “najinteligentniji grad na svetu”.

Dok su sastavljali listu razmotrili su činjenice poput ocene kvaliteta univerziteta, poželjnost destinacije, akivnost poslodavaca, cene i studentsko iskustvo.

Konačna lista top 10 najboljih gradova za studente izgleda ovako:

1. Montreal, Kanada

2. Pariz, Francuska

3. London, Velika Britanija

4. Seul, Južna Koreja

5. Melburn, Australija

6. Berlin, Nemačka

7. Tokio, Japan

8. Boston, SAD

9. Minhen, Nemačka

10. Vankuver, Kanada

Izvor: Blic.rs

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *