Stipendije za učešće na međunarodnoj studentskoj konferenciji Mostimun 2013 Stipendije za učešće na međunarodnoj studentskoj konferenciji Mostimun 2013
Od 03. do 07. aprila 2013. godine održat će se peta međunarodna studentska konferencija modela Ujedinjenih naroda – MOSTIMUN  2013. MOSTIMUN je međunarodna studentska... Stipendije za učešće na međunarodnoj studentskoj konferenciji Mostimun 2013

Od 03. do 07. aprila 2013. godine održat će se peta međunarodna studentska konferencija modela Ujedinjenih naroda – MOSTIMUN  2013. MOSTIMUN je međunarodna studentska konferencija simulacije rada Ujedinjenih naroda, koja radi po svim pravilima pravog UN-a.

Poštuje se engleski jezik kao službeni jezik konferencije, stručna terminologija UN-a i odjevni kod. Prošle godine na ovoj konferenciji je učestvovalo više od 80 studenata, iz preko 20 zemalja.

Ovim putem želimo obavijestiti studente Sveučilišta u Mostaru da Studentski zbor daje četiri stipendije kojima se pokrivaju troškovi učešća na MOSTIMUN-u.

Stipendiju mogu dobiti studenti Sveučilišta u Mostaru koji su se već prijavili za učešće, kao i svi oni koji će to uraditi do 5. februara.

Kriterij za dobivanje stipendije jest motivaciono pismo koje je inače obvezni dio prijave za MOSTIMUN. Odluku o dobitnicima stipendije donijet će organizacijski tim MOSTIMUN-a 2013.

Ovim putem se iskreno zahvaljujemo Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru i Uniji studenata Univerziteta Džemal Bijedić koji su dugogodišnji partneri i suradnici MOSTIMUN projekta.

Kako se registrirati za sudjelovanje na konferenciji?
Jednostavnim klikom na http://mostimun.org/delegate-center/registration/.

Za sve dodatne informacije o MOSTIMUN-u 2013 posjetite www.mostimun.org .

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0