Stane sve što je potrebno u samo 17 m2 stana Stane sve što je potrebno u samo 17 m2 stana
Ovaj predivni mali stan ima samo jednu sobu i 17 metara kvadratnih. Zato je stvarno impresivno što je dizajner interijera učinio od njega. Stan ne... Stane sve što je potrebno u samo 17 m2 stana

Ovaj predivni mali stan ima samo jednu sobu i 17 metara kvadratnih. Zato je stvarno impresivno što je dizajner interijera učinio od njega.

Stan ne samo da je praktičan, nego je i vrlo moderno i originalno uređen. Bijeli zidovi i veliki prozori daju željeni osjećaj prostranosti.

S obzirom da je strop vrlo visok, spavaća soba je improvizirana na maloj galeriji na koju se penje ljestvama iz ulaznog hodnika.

Uz sve to, ne nedostaje ni mjesta za pohranu stvari. Pogledate li pomnije slike iz fotogalerije, vidjet ćete vrlo zanimljive i dosjetljiva mjesta za spremanje stvari.

Izvor:Magazin.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0