SFF 2013: Teenarena i Dječiji Program SFF 2013: Teenarena i Dječiji Program
Sarajevo Film Festival i TeenArena vam od 19. do 24. augusta i ove godine donose svjetske teen hitove. Teenarena ”U sklopu TeenArene, imamo čast... SFF 2013: Teenarena i Dječiji Program

Sarajevo Film Festival i TeenArena vam od 19. do 24. augusta i ove godine donose svjetske teen hitove.

Teenarena

”U sklopu TeenArene, imamo čast prikazati neke od najboljih filmova iz regije i svijeta, koji su bili dijelom cijenjenih festivala poput Berlinalea ili Toronto Film Festivala, kao što su ‘Crna ptica’ ili ‘Ti i ja zauvijek”, kažu organizatori.

Projekcije kreću od 19 sati u Cinema Cityu, a sat ranije, publiku će zabaviti DJ-evi An.nur i Rebel. Svi posjetioci će imati priliku vidjeti kako se crtaju graffiti, te će moći naučiti mnogo od najboljih teen crtača graffita.

Teenarena sff

Ove godine, tu je i specijalno iznenađenje za najmlađe. Nakon plesnog okršaja Fresh Generationa i plesača koji stižu ravno s platna TeenArene – filma ‘Dance Off’, organizatori vas pozivaju na spektakularni pjena party, 23. augusta, u Dom Armije. Uz kupovimu dvije TeenArena kino ulaznice, imate priliku da dođete na party, te uz dobar provod, osvojite tablet.

Upoznajte se detaljnije sa projekcijama i programom Teenarene 2013 na ovom linku: TeenArena

Dječiji program

Kao i svake godine, Sarajevo Film Festival posvećuje posebnu pažnju najmlađima. Osim što za cilj ima obrazovati najmlađu publiku, SFF ih želi animirati i učiniti njihove ljetne praznike uzbudljivim.

Svaki dan u Cinema Cityu od 18. do 24. augusta, najmlađe će zabavljati Lilo, ali i mađioničarski trikovi koje organizatori spremaju za sve prisutne. Nakon druženja uz pjesme Lilolanda, slijede projekcije sa početkom u 18 sati.

sff djeciji program

Posebno odabrani filmovi, koji su postigli nevjerovatne rezultate širom svijeta, će učiniti ovogodišnji raspust nezaboravnim. Osim ‘Štrumfova 2’ i 3D projekcije ‘Aviona’, koji su svjetski hitovi, imat ćete priliku pogledati i ‘Sestre vampirice’, ali i ostale interesantne filmove na repertoaru Cinema Cityja.

Upoznajte se detaljnije sa projekcijama i programom za djecu 2013 na ovom linku: Djeciji program

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0