Samoljepljiva traka: Nekoliko korisnih ideja Samoljepljiva traka: Nekoliko korisnih ideja
Zasigurno samoljepljivu traku nikada niste zamišljali kao neki osobiti alat u vašoj kući. No, njome možete puno toga, bila ona prozirna ili šarena. Donosimo... Samoljepljiva traka: Nekoliko korisnih ideja

Zasigurno samoljepljivu traku nikada niste zamišljali kao neki osobiti alat u vašoj kući. No, njome možete puno toga, bila ona prozirna ili šarena. Donosimo vam neke od najzanimljivijih ideja.

Modnim dodacima upotpunite izgled

Potražite na internetskim stranicama poput Pinterest.com.-a razne ideje, od torbica sa zebra uzorkom do prstenja napravljenih od samoljepljive vrpce.

Osvježite staro i oštećeno

Preskočite boju u spreju. Upotrijebite samoljepljivu traku kako biste prikrili ogrebotinu na komodi, dali novi sjaj dosadnom okviru ogledala ili ‘pokrpali’ poderanu presvlaku.

Organizirajte smočnicu

Nalijepite naljepnice na posude sa suhim namirnicama. Na njih markerom koji se može brisati napišite što se nalazi u posudi i datum kupnje.

Plastificirajte propusnice

Pomoću vodonepropusnog selotejpa prekrijte obje strane propusnice za plažu ili dozvole za parking kako bi ti važni papiri ‘preživjeli’ ljeto.

Obilježite teren

Igrate li u dvorištu nogomet ili košarku s djecom ili prijateljima, trakom ‘iscrtajte’ teren kako ne bi dolazilo do zabune i krivih rezultata

Izvor: Magazin.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0