RSG Radio: Stvarno dobre vijesti RSG Radio: Stvarno dobre vijesti
RSG radio je 1. novembra predstavio novi programski projekt – Stvarno dobre vijesti,koji se realizira u produkciji MediaServisa. – Stvarno dobre vijesti na RSG radiju... RSG Radio: Stvarno dobre vijesti

RSG radio je 1. novembra predstavio novi programski projekt – Stvarno dobre vijesti,koji se realizira u produkciji MediaServisa.

– Stvarno dobre vijesti na RSG radiju promovirat će sve pozitivno što nam se dešava, a što u prilivu loših, crnih, negativnih vijesti, mediji zanemaruju. Kroz Stvarno dobre vijesti pokazat ćemo da u Bosni i Hercegovini ima ljudi i događaja koji zavrijeđuju biti dobra vijest, koji šire optimizam, daju nadu da može biti bolje, kazala je Senka Kurt, direktorica MediaServisa.

Stvarno dobre vijesti promoviraju pozitivna dešavanja, šire optimizam i ukazuju na dobru stranu Bosne i Hercegovine. Emitirat će se na RSG radiju subotom i nedjeljom u sedam termina, od 8:30 do 14:30 h.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0