Pozitivno razmišljati… Pozitivno razmišljati…
Svaki dan proizvedemo nekoliko tisuća misli koje mogu promijeniti našu stvarnost. Kako možemo privući ono što želimo? Vrlo jednostavno – uz pozitivno razmišljanje, naravno!... Pozitivno razmišljati…

Svaki dan proizvedemo nekoliko tisuća misli koje mogu promijeniti našu stvarnost. Kako možemo privući ono što želimo? Vrlo jednostavno – uz pozitivno razmišljanje, naravno! Svaka naša misao se na neki način reflektira u našoj stvarnosti.

1.POZITIVNO RAZMIŠLJATI
Spoznati da je sve dobro,  jer sve želi samo meni služiti i pomoći. Pažljivo i obzirno ići kroz život. S puno humora i povjerenja, opušteno činiti što se mora činiti.

2. POZITIVNO SE OSJEĆATI
Otvoreno i uravnoteženo primati ljude onakvim kakvi jesu. S puno povjerenja i pouzdanosti suočavati se sa svojim osjećajima i osjećati se vrijednim života u punoći. Život samo promatrati, ne mjeriti mu vrijednosti i lijepo dopustiti da se dogodi ispravno.

3. POZITIVNO DJELOVATI
Djelovati promišljeno i obazrivo. Biti ljubazan  i spreman za pomaganje. Ostati pouzdan, pun obzira i ustrajan te neovisan o očekivanjima drugih. Ostati svjestan odgovornosti i samosvjestan u svemu što radim. Učiti druge i prihvaćati učenje drugih i prema “unatrašnjem vodstvu” činiti ono ispravno u pravom trenutku.

4. POZITIVNO GOVORITI
Naučiti se jasno izražavati i zaustaviti navalu riječi. Ne davati netraženi savjet i naučiti šutjeti. Biti iskren riječju i dijelom te davati darove u obliku riječi. Ohrabriti, utješiti i riječi upotrebljavati samo za pomaganje, zahvaljivanje i blagoslivljanje.

5. POZITIVNO HTJETI
Htjeti učiti i htjeti razumijeti. Htjeti se ispričati i htjeti samo ispravno činiti. Htjeti što se treba! Željeti čuti čuti što želi vlastita duša i htjeti osloboditi vlastitu volju i htjeti je ispuniti!

6. POZITIVNO ŽIVJETI
Pridržavati se duhovnih zakona, kroz život ići bez briga i opušteno. Njegovati skladne odnose i radovati se i malim stvarima. Rado živjeti, ali u svakom trenutku biti spreman otići. Ali dok god živim, živjeti razumno, uzorno i zdravo. Cjelokupno postojanje usmjeriti na najviše i spoznavati Boga u svemu.

7. POZITIVNA SVIJEST
U spoznaji istine i stvarnosti biti harmoničan, nesebičan i skriven. Redovito se povlačiti u mir i uzimati si vremena za meditaciju i molitvu. Cjelokupno postojanje usmjeriti na najviše. Živjeti duhom u sadašnjosti i životom ispunjenim smislom.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0