Pozitivne izjave pred večerašnji meč Slovačka:BiH Pozitivne izjave pred večerašnji meč Slovačka:BiH
Sve je spremno za večerašnju utakmicu BiH reprezentacije protiv Slovačke u Žilini. Velika euforija i nestrpljene vlada ulicama ovog slovačkog grada i svakog iskrenog... Pozitivne izjave pred večerašnji meč Slovačka:BiH

Sve je spremno za večerašnju utakmicu BiH reprezentacije protiv Slovačke u Žilini. Velika euforija i nestrpljene vlada ulicama ovog slovačkog grada i svakog iskrenog bosanca i hercegovca. Pogledajte neke od izjava naših igrača pred večerašnju utakmicu. Svi su maksimalno usredotočeni na meč i veoma pozitivno gledaju na jednu od presudnih utakmica ovih kvalifikacija. Idemo momci, samo hrabro i pozitivno. Mi smo uz Vas.

  • Miralem Pjanić: “Naravno da vjerujem. Ne smijemo propustiti ovu šansu da se direktno plasiramo u Brazil.  Prvi smo na tabeli i na nama je da damo sve od sebe i pokušamo izboriti pobjedu.”
  • Vedad Ibišević: “Trebamo igrati našu igru, a sigurno ćemo imati podršku velikog broja naših navijača.”
  • Emir Spahić:”Igrat ćemo kao da smo kod kuće, a na takvu podršku smo navikli. Nadamo se da će utakmica završiti povoljnim rezultatom za nas”
  • Haris Medunjanin: “Moramo potvrditi zbog čega se nalazimo na prvom mjestu na kojem želimo završiti kvalifikacije. Pokušaćemo opravdati epitet favorita protiv Slovačke, koja je dobra ekipa. U redovima rivala opasni su Marek Hamšik, Vladimir Weiss… Mislim da je naša prednost što Slovaci moraju pobijediti kako bi zadržali šanse u borbi za baraž. Neophodno je da popravimo igru u napadu na gostovanju jer nismo imali rješenje za odbranu rivala u prošlom meču u Zenici”
  • Lulić: “Imamo sve pod svojom kontrolom. Ne treba nam ničija pomoć”
  • Marjan Mijajlović: “Treba nam pozitive, a u Žilini je ima mnogo”
  • Safet Sušić: “Sigurno je da će igrači dati sve od sebe, jer su svjesni šta mogu izgubiti i sve će uraditi kako bi izbjegli baraž. Nadam se da će naši reprezentativci pokazati pravu sliku u Žilini”
Žilina preplavljena BiH navijačima

Žilina preplavljena BiH navijačima

Sa stadiona Žilina u Slovačkoj, uživo i ekskluzivno, Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem i Face to Face u 18.45 i utakmica Slovačka –Bosna i Hercegovina u 20.15.

Dragi naši, afirmišimo večerašnju pobjedu, vjerujmo i budimo uz naše zlatne momke. Hajmo…

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0