Pozitivna psihologija sa Biljanom Bedričić Pozitivna psihologija sa Biljanom Bedričić
Iz dana u dan naš portal bilježi sve bolje i bolje rezultate, kako u broju posjeta tako i u broju novih saradnji, i vaših... Pozitivna psihologija sa Biljanom Bedričić

Iz dana u dan naš portal bilježi sve bolje i bolje rezultate, kako u broju posjeta tako i u broju novih saradnji, i vaših pozitivnih komentara. Vođeni stalnim napredovanjem i poboljšavanjem naše usluge, u saradnji sa Biljanom Bedričić, psihologom-masterom, odlučili smo pokrenuti novu rubriku na našem portalu: Pozitivna Psihologija.

Uz izobilje inspirativnih poruka i Life Coaching, naša Biljana će Vam pomoći da stvorite najbolju verziju sebe. Da Vam objasni šta je to ustvari Pozitivno razmišljanje, koje su blagodati ovog načina razmišljanja i još puno toga.

Mi se trudimo da uz pozitivne vijesti stvorimo novu vrijednost u medijima. Da ljudima uljepšamo dan. Da ih toplo savjetujemo, a da kroz kritičko mišljenje, tek nakon njihove spoznaje to i prihvate. Trudimo se biti kvalitetni, da bi Vama savjetovali da budemo kvalitetni. Trudimo se biti vedri i nasmijani, kako bi se i Vi tako osjećali. Trudimo okupiti što zanimljivije ljude i iskustva kako bi i naš portal to bio.

Sigurni smo u jedno. Zajedno sa Biljanom, postajemo bogatiji, kvalitetniji i vedriji. Nadamo se da ćete uživati u pozitivnim pričama, životnim savjetima i treninzima koje ćete uživati dok budete čitali našu novu rubriku.

Najljepši pozdrav,

Redakcija Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0