Pet stvari koje ove zime morate da priuštite sebi Pet stvari koje ove zime morate da priuštite sebi
Bilo da ste sami ili da imate dečka, morate uvijek da imate vremena za sebe. A koji je najbolji način da sebi ugodite? Evo... Pet stvari koje ove zime morate da priuštite sebi

Bilo da ste sami ili da imate dečka, morate uvijek da imate vremena za sebe. A koji je najbolji način da sebi ugodite? Evo nekoliko korisnih savjeta za sve žene

Zima je idealno vrijeme za opuštanje uma i tijela. Topao dom, vruć napitak u ruci i romantična komedija na TV-u samo je jedan od luksuza koji žena s vremena na vrijeme treba da priušti sebi i da zaboravi na posao i sve ostale obaveze koje je svakodnevno pritiskaju. Čak i ako imate dečka, morate da imate vrijeme koje posvećujete isključivo sebi. Samoća, mir i tišina najbolji su način da se relaksirate od svega i da napunite baterije za nove poslovne i privatne pobjede.

Ovo su neki od savjeta koje možete da stavite u svoju korist. Vjerujemo da će vam prijati.

Sastanak sa sobom

Svaka žena bi trebalo svakodnevno da posveti sebi makar 15 minuta vremena. Ukoliko ste izmoreni, uzmite slobodan dan, prijaće vam. Radite šta god vam duša ište. Spavajte, odmarajte, šopingujte, idite u kozmetički salon na frizuru, nokte, čitajte knjige, gledajte filmove. Izbora je koliko hoćete, važno je samo da slušate sebe i svoje potrebe.

Nestanite

Mobilni telefon koji zvoni 100 puta u toku dana, Fejsbuk, E-mail ili Viber svakodnevno vas čine napetim. Baš zbog toga, priuštite sebi potpuni nestanak iz virtuelnog svijeta, makar na jedan dan. Vaše tijelo i um će se potpuno revitalizovatii.

Prošetajte

Kada ste posljednji put sami šetali gradom? Možda zvuči suludo, ali to i te kako relaksira mozak. Obucite svoje najudobnije cipele i uputite se prema centru. Šetajte ulicama kojima dugo niste prošli, omiljenim dijelovima grada koje odavno niste vidjeli, uđite u butike, obiđite spomenike, sjednite u kafić, čitajte novine i naručite sebi kuvano vino. Uživajte u vremenu koje ste posvetili sebi, sebi i samo sebi.

Ustanite ranije

Valjda ste do sada naučili da što se duže prevrćete po krevetu, to ste umorniji i manje energičniji za početak novog dana. Ustanite stoga ranije, skuvajte sebi kaficu, prelistajte novine, doručkujte i smislite lijep ostatak dan.

Ne razmišljate previše

Muškarci su često srećniji od žena jer se ne opterećuju nepotrebnim stvarima. Budite i vi s vremena na vrijeme poput njih. Bez sekiracije, isključite mozak na OFF i opustite se u svoja četiri zida.

Izvor: Telegraf

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0