Ovo su tri koraka do sretne veze Ovo su tri koraka do sretne veze
Kako i na koji način veze najbolje funkcionišu? Šta je to što je do nas da bi bili sretni sa svojim partnerom i da... Ovo su tri koraka do sretne veze
Kako i na koji način veze najbolje funkcionišu? Šta je to što je do nas da bi bili sretni sa svojim partnerom i da smo svakodnevno ispunjeni srećom i zadovoljstvom. Gdje leži riješenje tog problema?
Najčešće pitanje koje sebi postavlja svaki partner: “Šta treba uraditi da bi veza funkcionisala?”. Odgovori su komplikovani i razlikuju se od para do para. Svaki partner može sebi pomoći tako što će biti u zdravoj i sretnoj vezi. Uvijek treba imati na umu da su sitnice često i najznačajnije, kako u vezi tako i u životu.
111253053264375445S2IkDmf3c

Komunicirajte

Sa partnerom pričajte o temama kao što su novac, vjernost, podizanje djece i slično  iako neće biti pretjerano zabavno, ali vrijedi truda. Ne dozvolite da se bilo kakvi problemi gomilaju – rješavajte ih odmah, a najbolji način za to je komunikacija.
eda80a3d5b344bc40f3bc04f65b7a357_

Raznovrsnost je začin života

Istraživanja pokazuju da dosada i ustaljenost dovode do nezadovoljstva u vezi. Probavanje nečega novog može biti jednostavno kao zajednička vožnja biciklom ili odlazak na kampovanje. Stvari koje skupa otkrijete uvijek će vas vezivati.
loethen1416

Pazite na manire

“Hvala”, “Nema na čemu” i “Molim te”, maniri su koji dugoročno vašem partneru mogu dati do znanja da ga poštujete, volite i da ga ne uzimate zdravo za gotovo. Svakome od nas godi kada partner izražava svoju naklonost na ovaj način.

Izvor:magazin za sretnu ženu

 

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0