Osvježite svoj dom u samo par koraka Osvježite svoj dom u samo par koraka
Ako želite da osvježite svoj dom to ćete najlakše postići ukoliko koristite jarke boje, ali to ponekad može da u konačnici izgleda ružno, a... Osvježite svoj dom u samo par koraka

Ako želite da osvježite svoj dom to ćete najlakše postići ukoliko koristite jarke boje, ali to ponekad može da u konačnici izgleda ružno, a ne onako kako ste željeli. Evo nekoliko trikova…

1. Komoda koja se nalazi u vašem stanu vjerovatno je jednobojna. Ako želite da osvježite dom najbolje rješenje je da ofarbate unutrašnjost polica nekim jarkim bojama, ali vodite računa o nijansi komode, ali i o nijansama koje se nalaze u vašem stanu.

2. Kako biste postigli efektniji izgled najbolje bi bilo da ofarbate unutrašnje ivice ladica nekim zanimljivim bojama. Na taj način boje će se vidjeti tek kada otvorite ladicu. Izbjegavajte farbanje prednje strane ladica.

3. Noge od namještaja takođe mogu da budu savršene za farbanje, jer ćete i na taj način osvježiti vaš životni prostor. Naravno morate voditi računa da se boje nogu uklapaju s bojama namještaja, ali i s bojama koje preovladavaju vašim domom.

Izvor: ljepota.ba

Nanny

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0