Ona radi najbolji posao na svijetu Ona radi najbolji posao na svijetu
Kada je Amerikanka, Melisa Rosenfild otišla na Karibe samo na šest mjeseci nije ni slutila da će ostati i raditi posao na kom joj... Ona radi najbolji posao na svijetu

Kada je Amerikanka, Melisa Rosenfild otišla na Karibe samo na šest mjeseci nije ni slutila da će ostati i raditi posao na kom joj svi zavide.

Melisino zvanje glasi direktorica atmosfere i vip usluga hotela Viceroy, na Angvili, jednom od najljepših Karipskih ostrva.

“Posao smo kreirali moj bivši šef i ja”, navodi ona i ističe da ljudi često ne mogu da povjeruju u takav opis posla, budući da im nije jasno čime se bavi.

Posao iz snova podrazumijeva planiranje žurki, organizovanje aktivnosti gostima hotela među kojima su brojne poznate ličnosti, održavanje dobre i vesele atmosfere u hotelu.

“Originalni opis posla glasio je ovako ‘održavati svjetlo i muziku’. Nakon šest mjeseci su mi produžili ugovor, tako da ljeti boravim u Njujorku i Los Anđelesu a preko godine radim u hotelu”, kaže ona.

Osim održavanja dobre atmosfere u luksuznom hotelu, Marisa pomaže poznatim ličnostima da isplaniraju svoje dane. Ipak, priznaje da se nikada ne zna šta će tražiti od nje.

“Planirala sam mnoge stvari u posljednji minut, jer se desi da neka poznata ličnost odjednom kaže ‘želim da napravim roštilj na plaži uz rege bend’”

Pored života na rajskom ostrvu, Marisa ima tu privlegiju da putuje širom svijeta i isprobava prvoklasnu hranu svjetskih kuvara. Ona takođe otkriva trendove u hotelijerstvu koje prva donosi u svoj hotel.

“Direktor atmosfere” je zapravo dobra kombinacija marketinga i odnosa s javnošću i svakako je nešto čime bi željela da se bavi i u budućnosti.

“Mislim da brend nastavlja da raste, a ja želim da rastem s njim. Sada je zabavno. Mislim da ne postoji nijedna kompanija u kojoj bih mogla da radim nedjelju dana na plaži, onda sljedeće na četiri fitnes treninga”, zaključila je.

Izvor: SuperŽena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0