NAJLEPŠE MISLI DŽONIJA DEPA: Možeš da zatvoriš oči pred stvarima koje ne želiš da vidiš, ali ne možeš da zatvoriš srce pred stvarima koje ne želiš da osećaš NAJLEPŠE MISLI DŽONIJA DEPA: Možeš da zatvoriš oči pred stvarima koje ne želiš da vidiš, ali ne možeš da zatvoriš srce pred stvarima koje ne želiš da osećaš
Možeš da zatvoriš oči pred stvarima koje ne želiš da vidiš, ali ne možeš da zatvoriš srce pred stvarima koje ne želiš da osećaš.... NAJLEPŠE MISLI DŽONIJA DEPA: Možeš da zatvoriš oči pred stvarima koje ne želiš da vidiš, ali ne možeš da zatvoriš srce pred stvarima koje ne želiš da osećaš

Možeš da zatvoriš oči pred stvarima koje ne želiš da vidiš, ali ne možeš da zatvoriš srce pred stvarima koje ne želiš da osećaš.

Postoje četiri pitanja o vrednosti u životu. Šta je sveto? Šta čini duh? Za šta vredi živeti? Za šta vredi umreti? Odgovor za svako pitanje je isti. Samo ljubav.

Koristite svoj novac da kupite privatnost jer tokom većeg dela vašeg života vam nije dozvoljeno da budete normalni.

Kojim god delom da igrate, postoji određena količina vas u tome. Mora da bude tako, u suprotnom to jednostavno nije gluma. To je laganje.

Ja sam stidljiv, paranoičan, koju god reč želite da upotrebite. Mrzim slavu. Uradio sam sve što sam mogao da je izbegnem.

Jedina bića koja su dovoljno evoluirala da prenesu čistu ljubav su psi i odojčad.

Kao tinejdžer sam bio toliko nesiguran. Bio sam tip dečka koji se nikada nije uklapao jer se nije usuđivao da bira. Bio sam uveren da uopšte nemam talenat. Ni za šta. I ta misao je oduzela sve moje ambicije.

Francuska i cela Evropa imaju veliku kulturu i neverovatnu istoriju. Najvažnije je što oni tamo znaju da žive. U Americi su zaboravili sve o tome. Bojim se da je američka kultura katastrofa.

Ja sam nepošten, a nepoštenom čoveku uvek možete verovati da je nepošten. Iskreno, treba se paziti poštenih.

Postoje četiri pitanja o vrednostima u životu; šta je sveto, od čega je duh napravljen, za šta vredi živeti i za šta vredi umreti. Odgovor na sva ta pitanja je isti. Samo ljubav.

Ljudi plaču ne zato što su slabi, nego zato što su bili predugo jaki.

Ako si istovremeno zaljubljen u dve osobe, izaberi drugu osobu. Jer, da si zaista voleo prvu osobu, ne bi se zaljubio u drugu.

Izvor:Family.rs

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0