Najbrži način da očistite nar Najbrži način da očistite nar
Jedna od atrakcija jesenskih dana na tržnicama širom Europe je i dobar stari šipak, odnosno nar. Ovo zdravo voće krcato vitaminima savršen je osvježivač... Najbrži način da očistite nar

Jedna od atrakcija jesenskih dana na tržnicama širom Europe je i dobar stari šipak, odnosno nar. Ovo zdravo voće krcato vitaminima savršen je osvježivač svakog jutra, ali se uvijek susretnemo s osnovnim problemom – kako ga očistiti brzo i bez puno muke. Imamo savjet!

 Zašto biste uopće trebali jesti šipak? Među ostalim, hrskave šipkove sjemenke bogate su elaginskom kiselinom – snažnim antioksidansom koji može inhibirati enzim raka dojke. Šipak je jedan od najmoćnijih saveznika protiv raka dojke. Preporučujemo da ga konzumirate bez količinskog ograničenja, ali prije toga – naučite kako ga pravilno očistiti.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=tnYbxUirxCc” width=”620”]

Istina, čišćenje šipka može biti vrlo sporo i teško, obzirom na vrlo snažno špricanje po cijeloj kuhinji, no kako biste izbjegli krvoproliće postoji jedna tajna! Nakon što ga pažljivo raskomadate na nekoliko dijelova, stavite ih na par minuta u zdjelu s hladnom vodom! No, kako bi bili sigurni da radite ispravno, pogledajte video u nastavku! Ne odgovaramo ako vam suprug sutradan ugazi na koju izgubljenu košticu…

Izvor: dnevnik.hr 

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0