Momirovo remek-djelo u čast supruge: Drvena Buba iz BiH oduševila na sajmu u Njemačkoj Momirovo remek-djelo u čast supruge: Drvena Buba iz BiH oduševila na sajmu u Njemačkoj
Jedinstveni, drveni Volkswagen Beetle sa kojim su se građani Bosne i Hercegovine već ranije imali priliku upoznati, prikazan je na sajmu automobila u Esenu.... Momirovo remek-djelo u čast supruge: Drvena Buba iz BiH oduševila na sajmu u Njemačkoj

Jedinstveni, drveni Volkswagen Beetle sa kojim su se građani Bosne i Hercegovine već ranije imali priliku upoznati, prikazan je na sajmu automobila u Esenu.

Riječ je o automobilu penzionisanog stolara, Momira Bojića iz Bosne i Hercegovine, koji je ovaj automobil napravio sa više od 20.000 dijelova hrastovog drveta, prenosi automoto.ba.

momirovo-remekdjelo-u-cast-supruge-drvena-buba-iz-bih-odusevila-na-sajmu-u-njemackoj

Kako Bojić kaže, on je ovaj automobil napravio u čast svoje supruge. Takođe, automobil je testiran, te je njegovom vlasniku dozvoljeno da ga vozi javnim putevima. Drvena „Buba” izazvala je veliko oduševljenje na sajmu automobila u Esenu.

Ovaj događaj se održava od 29. novembra do 8. decembra, a učestvovalo je oko 500 izlagača.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0