Koji su prirodni afrodizijaci za ženski libido? Koji su prirodni afrodizijaci za ženski libido?
Prirodni afrodizijaci podižu libido na zdraviji način, pa evo četiri stvari koje treba uvijek imati pri ruci kad planirate da se opustite sa partnerom.... Koji su prirodni afrodizijaci za ženski libido?

Prirodni afrodizijaci podižu libido na zdraviji način, pa evo četiri stvari koje treba uvijek imati pri ruci kad planirate da se opustite sa partnerom.

Uvijek je dobro imati pomoć u vidu nekog afrodizijaka koji, naravno, spada u legalne kategorije. Evo nekoliko načina da prirodnim putem pojačate svoj libido…

Dakle, prvi je na redu kakao. Sirovi kakao spada u superhranu po svojim antioksidativnim karakteristikama, ali da li ste znali da je usput i afrodizijak? Naime, kakao sadrži anandamid koji se u kobinaciji s antioksidansima i magnezijumom pretvara u afrodizijačku bombu.

Cimet pomaže pri ubrzavanju metabolizma, ali isto kao i muskatni oraščić ili đumbir ubrzava krvotok u stomaku i karlici, pa u kombinaciji s kakaom predstavlja apsolutnu dobitnu kombinaciju za žene. Stoga, ove dvije stvari uvijek morate da imate u kuhinji, i nešto mlijeka kako bi mogli zajedno da popijete topli kakao nakon šetnje po hladnom vremenu.

Špargle su poznate i pod imenom “ona koja ima hiljadu muževa” jer podiže ženski libido u neslućene visine, a u Indiji kao tradicionalno koriste kao ženski tonik za podmlađivanje.

Za kraj smo ostavili urme, slatko egzotično voće koje ide u mnoge slatkiše, a lukavi je Arapi kombinuju s mlijekom i cimetom kako bi napravili savršen afrodizijak za žene.

Izvor: metro-portal.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0