I sodu bikarbonu, možete da iskoristite za kozmetiku I sodu bikarbonu, možete da iskoristite za kozmetiku
Zavirite u kuhinjske police i fioke i iznenadićete se koliko proizvoda, između ostalih i sodu bikarbonu, možete da iskoristite za kozmetiku. Želite da se... I sodu bikarbonu, možete da iskoristite za kozmetiku

Zavirite u kuhinjske police i fioke i iznenadićete se koliko proizvoda, između ostalih i sodu bikarbonu, možete da iskoristite za kozmetiku.

Želite da se opustite, da otklonite umor i povratite energiju? Napunite kadu toplom vodom, dodajte kafenu šoljicu sode bikarbone, omiljenu pjenu za kupanje i uživajte. Ne samo da ćete se osjećati svježije, već će vam i koža biti mekša i nježnija.

* Napravite pastu od tri četvrtine sode bikarbone i četvrtine vode i kružim pokretima, blago izmasirajte lice ili tijelo. Na taj način ćete uspješno ukloniti svu nečistoću, a kožu učiniti svježijom i svijetlijom.

* Ako želite da kosi vratite sjaj, jednom sedmično je operite mješavinom koju možete sami da napravite. U uobičajenu količinu omiljenog šampona dodajte kašičicu sode bikarbone i kosu operite i isperite kao što uvijek činite.

* Prije sređivanja noktiju, ruke potopite 10 minuta u rastvor mlake vode i sode (2 kašičice na litar vode). Isti rastvor koristite i za nokte na nogama, a, ukoliko želite da uklonite zadebljanja na peti, pripremite gustu pastu od sode bikarbone i vode, pa njome istrljajte kritična mjesta.

Izvor: novosti.rs

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0